SVM mode açılmıyor

Helleu XVI

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımdan BIOS menüsüne giriyorum fakat SVM modenin yanında off yazıyor. On yapmak için üstüne basamıyorum ve seçemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Ryzen 5 1600 AF işlemcim var.

Ben beta sürümü ile güncelleştirmiştim hocam ve hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar.

Mevcut sürümüm F37e
Beta olması sorunlu olduğu anlamına gelmez. Lakin henüz tam kararlı bir sürüm olmadığı anlamına gelir. Burada aslında ne olur ne olmaz mantığıyla eğer önemli bir güncelleştirme yoksa Beta sürümleri indirmemek daha doğru fakat sorun yaşamadığınıza göre sizin için bir problem de söz konusu değil.

Sanırım internetten kaldırılmış. İndiremiyorum Windows üzerinden. İllaki USB bellek lazım olacak sanırım. Gigabyte A520M h anakartım site bilen varsa yazarsa çok memnun olurum Windows'tan güncellemek için.

Sanırım internetten kaldırılmış. İndiremiyorum Windows üzerinden. İllaki USB bellek lazım olacak sanırım. Gigabyte A520M h anakartım site bilen varsa yazarsa çok memnun olurum Windows'tan güncellemek için.

Bios a tıklarsanız orada listesi çıkar sürümlerin.

Sizin ki bu https://download.gigabyte.com/FileL...-h_f16.zip?v=f94092df0d862d51b813095593716775

F16
11.26 MB
Jun 12, 2023

@377154 Hocam harfli olanlar beta dediği için F16 indirebilirsiniz. Linke tıkladım çalışıyor.

BIOS'a tıklarsanız orada listesi çıkar sürümlerin.

Sizin ki bu https://download.gigabyte.com/FileL...-h_f16.zip?v=f94092df0d862d51b813095593716775

F16.
11.26 MB.
Jun 12, 2023.

@377154 hocam harfli olanlar beta dediği için F16 indirebilirsiniz. Linke tıkladım çalışıyor.

Teşekkür ederim. Bunu USB belleğe atıp mı kuruyorum. Elimde mevcut şu an.

BIOS güncellemesini sorunsuz yaptım fakat yine SVM mod açılmıyor. Daha doğrusu dokunamıyorum bile tıklanmıyor. Aklım almadı artık ne yapacağım bilmiyorum :D

BIOS'a girdiğimde beni user olarak görüyor. Admin olarak görmüyor sanırım bunu değiştirebiliyor muyum belki onunla alakalıdır.

Son düzenleme:

BIOS güncellemesini sorunsuz yaptım fakat yine SVM mod açılmıyor. Daha doğrusu dokunamıyorum bile tıklanmıyor. Aklım almadı artık ne yapacağım bilmiyorum :D

BIOS'a girdiğimde beni user olarak görüyor. Admin olarak görmüyor sanırım bunu değiştirebiliyor muyum belki onunla alakalıdır.
Yani tuhaf gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı