Merhaba, şu şekilde bir sweatshirt tasarladım acaba bunu basabilecek var mı? Sadece göğüs kısmına basan siteler buldum ama bu şekilde bütün resmi basan bir yer bulamadım, bu mümkün müdür?
Bunu bastırırsın bastırmasına da, tekli baskı sorun olabilir.Merhaba, şu şekilde bir sweatshirt tasarladım acaba bunu basabilecek var mı? Sadece göğüs kısmına basan siteler buldum ama bu şekilde bütün resmi basan bir yer bulamadım, bu mümkün müdür?
Tekli baskı derken?Bunu bastırırsın bastırmasına da, tekli baskı sorun olabilir.
![]()
basmatik.com -T-shirt Baskı Platformu-Kendin tasarla-Kargo bedava
Ãzgün tasarım baskılı ürünler, T-shirt, tiÅört baskı, bez çanta, kupa, sweat, sweatshirt, tasarımcı ol, bebek body, telefon kapaÄı, özel baskı, kendin tasarla, sweatshirt, organik baskı, organik kumaÅ, %100 pamuk, tiÅört baskı, tiÅört tasarım, siyah tiÅört, siyah tshirt, gri...basmatik.com
Tekli baskı derken?
Sadece dikdörtgen bir alana baskı yapıyor ben kollar dahil istiyorum yine de sağ ol.
Toptan yaptırabilirsin ancak tek tek kimse uğraşmaz.
Toptan yaptırabileceğim bir yer biliyor musun peki?
Hayır bilmiyorum sen normal bir baskı istemiyorsun her yer yapmaz yapsada 50-60 düzineden aşağı paraya çok sıkışıksa yapar diye düşünüyorum.
Tekli baskı derken?
Sadece dikdörtgen bir alana baskı yapıyor ben kollar dahil istiyorum yine de sağ ol.
Sanırım bunu anca tekstil atölyesine üretimden yaptırabilirim baskıyla yapan yer yok gibi. Yine de teşekkürler.
Bizde tekstilciyiz olayı şöyle özetleyeyim. Tekli işler sıkıntıya biniyor. Bunun tasarımı ayrı yazdırması ayrı basılması ayrı, dikilmesi falan fistan çok ciddi maliyetlere mal oluyor bize. Bir tişörtün bize maliyeti 180TL'den fazla. Ama müşteriye de bir tişört için böyle bir fiyat veremediğimiz için tekli baskıdan daha çok toptana yönelik çalışıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.