Swissbeatbox'ta neler oluyor?

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
Forumda beatboxer veya bu topluluğun takipçisi olan var mı bilmiyorum.

Son yapılan GBB 2021 etkinliğinde taciz ve tecavüz olayları olduğundan bahsediliyor.

Normalde yüklenmesi gereken videolar yüklenmiyor. Tomazacre ve Vocodah'ın videoları kaldırıldı. Bir videoyla açıklama yapıldı ama pek bir şey anlamadım.

Olayı anlatabilecek var mı? Kim kime ne yapmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomazacre paylaşımda bulunmuş fakat ingilizcem yetmedi. Bu paylaşımın ardından insanlar Tomas'a pedofili, tecavüzcü falan demiş.
IMG_20211119_151730.jpg
Şimdi bir yerde okudum ama doğruluğu nedir bilemiyorum. Sanırım Tomazacre bir kadına tecavüz etmiş. O zamanlar tomas 18 yaşında falanmış sanırım ve ailesine kadının da bu ilişkiyi istediğini söylemiş. Kadın kaç yaşında, tomas bu işten nasıl sıyrılmış falan bilmiyorum öğrenemedim. Zaten Tomas'ın uyuşturucu kullandığı falan çok belli.

Son düzenleme:
Tomazacre paylaşımda bulunmuş fakat ingilizcem yetmedi. Bu paylaşımın ardından insanlar Tomas'a pedofili, tecavüzcü falan demiş.
Eki Görüntüle 1219750
Şimdi bir yerde okudum ama doğruluğu nedir bilemiyorum. Sanırım Tomazacre bir kadına tecavüz etmiş. O zamanlar tomas 18 yaşında falanmış sanırım ve ailesine kadının da bu ilişkiyi istediğini söylemiş. Kadın kaç yaşında, tomas bu işten nasıl sıyrılmış falan bilmiyorum öğrenemedim. Zaten Tomas'ın uyuşturucu kullandığı falan çok belli.
Teşekkürler cevap için hocam.

Ben de dün Youtube videolarının yorumlarından biraz okudum, 2 yıl önceki GBB'de de bir kadına biri veya birileri tarafından tecavüz edilmiş. O zamanlar bu etkinliğin güvenliği hakkında tartışmalar olmuş falan. Aradan 2 yıl geçmesine rağmen bu yılki GBB'de yine aynı olaylar olmuş. Haplananlar, tacizler, tecavüzler... İsim olarak net bir şekilde Tomazacre'nin adı geçiyor.

Hershe diye bir kadın DJ ve beatboxer var, canlı yayın yapmış geçen. İlk 10 dakikasını izledim, anlayabildiğim ve İngilizcemin yettiği kadarıyla bunu yapan sadece 1 kişi değil birçok kişi. Swissbeatbox'a hitaben "koskoca 2 yılda hiç mi gelişme kaydedemediniz? İnsanlar bu etkinliğin güvenliğinden şüphe duyuyor, community zarar görüyor" gibi şeyler söyledi.

Dün de Victoria adlı kadın beatboxer Instagram hesabından şöyle bir açıklama yayınladı. Galiba taciz veya tecavüze uğrayanlardan biri bu.

victoria.PNG

Bu arada başta Vocodah'ın videoları kaldırıldığı için herkes onu suçlamıştı ama Swissbeatbox'ın bu suçlamalara karşı aksiyon almakta çok fazla geciktiğini düşündüğü için kendisi ayrılmış. Bunun üzerine ardı ardına açıklamalar gelmeye başladı. Yani başta suçlanan Vocodah şu anda kahraman ilan ediliyor, iyi ki gündeme getirdi gibisinden.

Teşekkürler cevap için hocam.

Ben de dün YouTube videolarının yorumlarından biraz okudum, 2 yıl önceki Gbb'de de bir kadına biri veya birileri tarafından tecavüz edilmiş. O zamanlar bu etkinliğin güvenliği hakkında tartışmalar olmuş falan. Aradan 2 yıl geçmesine rağmen bu yılki Gbb'de yine aynı olaylar olmuş. Haplananlar, tacizler, tecavüzler... İsim olarak net bir şekilde Tomazacre'nin adı geçiyor.

Hershe diye bir kadın DJ ve beatboxer var, canlı yayın yapmış geçen. İlk 10 dakikasını izledim, anlayabildiğim ve ingilizcemin yettiği kadarıyla bunu yapan sadece 1 kişi değil birçok kişi. Swissbeatbox'a hitaben "koskoca 2 yılda hiç mi gelişme kaydedemediniz? İnsanlar bu etkinliğin güvenliğinden şüphe duyuyor, community zarar görüyor" gibi şeyler söyledi.

Dün de victoria adlı kadın beatboxer Instagram hesabından şöyle bir açıklama yayınladı. Galiba taciz veya tecavüze uğrayanlardan biri bu.

Eki Görüntüle 1219834
Bu arada başta Vocodah'ın videoları kaldırıldığı için herkes onu suçlamıştı ama swissbeatbox'ın bu suçlamalara karşı aksiyon almakta çok fazla geciktiğini düşündüğü için kendisi ayrılmış. Bunun üzerine ardı ardına açıklamalar gelmeye başladı. Yani başta suçlanan vocodah şu anda kahraman ilan ediliyor, iyi ki gündeme getirdi gibisinden.

Gerçekten koskoca SBX bu kadar büyük bir olayı nasıl çözemiyor ve bu kadar geç kalıyor anlamış değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı