Switch 2'de Avrupa veya Asya sürümü olması önemli mi?

Japonya alırsanız sadece Japonca dilde kullanabiliyorsunuz. O yüzden Avrupa tercih edin.

Japonya alırsanız sadece Japonca dilde kullanabiliyorsunuz. O yüzden Avrupa tercih edin.
Asya sürüm herhangi bir cihazdan uzak durayım yani? Eğer bilginiz varsa Nintendo hakkında farklı sorular da sorduğum bir konu daha var ona da bakabilir misiniz?

Avrupa satan satıcı bulmak baya zor sanırsam kime sorsam Asya ürünü satıyor. Bir satıcı Honk Kong üretimi dedi bunda da bölge kilidi oluyor mu Japonya gibi? Dil ingilizce diyor satan satıcı da.

@hederahelix Hocam USA ürünü almanın Avrupa ürünü ile bir farkı olur mu? Şu ana kadar ya Asya ya USA ürünü bulabildim.

Son düzenleme:
Usa Avrupa alabilirsiniz. Sıkıntı olmaz

Japonya harici Asya’da da sorun olmayabilir. Emin değilim.

Usa Avrupa alabilirsiniz. Sıkıntı olmaz

Japonya harici Asya’da da sorun olmayabilir. Emin değilim.
USA ile Avrupa aynı herhalde bir farkı olduğunu sanmıyorum. Zaten Nintendo TR diye birşey olmadığından fiyatlarda da fark olmaz diye düşünüyorum. Tek aklıma takılan PS gibi kutulu oyunlarda sıkıntı olur mu ki? Mesela PS5'te aldığınız kutulu oyunun bölgesi kullandığınız Store ile aynı bölgede değilse upgrade yapamıyordunuz benzeri bir durum var mıdır?

USA olanı almayı düşünüyorum Avrupa sürümü ile arasında bir fark var mı bilen varsa eğer?

Usa ile Avrupa ürünü arasında hiç bir fark yok. Oyunlarda bölge kilidi de yok. Güvenle alın.

Usa ile Avrupa ürünü arasında hiç bir fark yok. Oyunlarda bölge kilidi de yok. Güvenle alın.
Tamamdır hocam sağolun. Satıcıdan emin olamadığım için başka satcıları beklemeyi düşünüyorum 3 5 gün daha öbür türlü el mahkum alacağız gibi başımıza iş gelmez umarım.

@hederahelix Hocam merhabalar aldığım ürün ısrarla sormama ve Avrupa yanıtını almama rağmen Hong Kong ürünü olarak geldi iadesini yapacağım ama son bir sorum var. Avrupa sürümü alsam dahi adaptör TR uyumlu çıkıyor mu içinden? Yoksa illaha dönüştürücü mü lazım?

Son düzenleme:
Avrupa uyumlu alırsanız adaptör tr priz uyumlu çıkar. Dönüştürücü gerekmez.

Avrupa uyumlu alırsanız adaptör tr priz uyumlu çıkar. Dönüştürücü gerekmez.
Avrupa sürümü bulabilirsem dönüştürücüyü de birşekil bulurum zaten diye düşünüyorum. Bir ürünü alacaz diye bin takla attım sinir oldum durduk yere 40 kere sordum adamlara Avrupa mı diye evet dediler dalga geçer gibi Çin malı yolluyorlar gel de küfür etme şimdi arayıp. 30k'ya almıştım 32k'ya Mario Kart versiyonunu almayı planlıyorum bakalım ne olacak bu sefer. İadeyi yapması etmesi paranın dönmesi derken 1 haftası var yine.

Hong Kong üretimi alırsam şuan ya da ileride bir sorun yaşar mıyım ki? Avrupa ürünü piyasada az gibi Asya'yı zorla alacağım gibi duruyor. Avrupa bulsam bile satıcıların yorumları pek olumlu değil ve sattıkları ürünler de genelde az esnaftan farkları yok.

Bende araştırıyorum bulduğum çoğu cihaz hong kong cihazı beklemedeyim ama bir yorumda Japonya harici sorun yok diyordu hepsiburadada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…