PS5 gibi sadece güç kablosu mu fark ediyor yoksa önemli bir farkı var mı?
Asya sürüm herhangi bir cihazdan uzak durayım yani? Eğer bilginiz varsa Nintendo hakkında farklı sorular da sorduğum bir konu daha var ona da bakabilir misiniz?Japonya alırsanız sadece Japonca dilde kullanabiliyorsunuz. O yüzden Avrupa tercih edin.
USA ile Avrupa aynı herhalde bir farkı olduğunu sanmıyorum. Zaten Nintendo TR diye birşey olmadığından fiyatlarda da fark olmaz diye düşünüyorum. Tek aklıma takılan PS gibi kutulu oyunlarda sıkıntı olur mu ki? Mesela PS5'te aldığınız kutulu oyunun bölgesi kullandığınız Store ile aynı bölgede değilse upgrade yapamıyordunuz benzeri bir durum var mıdır?Usa Avrupa alabilirsiniz. Sıkıntı olmaz
Japonya harici Asya’da da sorun olmayabilir. Emin değilim.
Tamamdır hocam sağolun. Satıcıdan emin olamadığım için başka satcıları beklemeyi düşünüyorum 3 5 gün daha öbür türlü el mahkum alacağız gibi başımıza iş gelmez umarım.Usa ile Avrupa ürünü arasında hiç bir fark yok. Oyunlarda bölge kilidi de yok. Güvenle alın.
Avrupa sürümü bulabilirsem dönüştürücüyü de birşekil bulurum zaten diye düşünüyorum. Bir ürünü alacaz diye bin takla attım sinir oldum durduk yere 40 kere sordum adamlara Avrupa mı diye evet dediler dalga geçer gibi Çin malı yolluyorlar gel de küfür etme şimdi arayıp. 30k'ya almıştım 32k'ya Mario Kart versiyonunu almayı planlıyorum bakalım ne olacak bu sefer. İadeyi yapması etmesi paranın dönmesi derken 1 haftası var yine.Avrupa uyumlu alırsanız adaptör tr priz uyumlu çıkar. Dönüştürücü gerekmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.