Ben de 4060 Ti var. Mod ile 80 FPS ile oynuyorum.@tensa_zangetsu Şuan 3080 kullanıyorum, tekrar bi kurup denemek lazım.
Ben de 4060 Ti var. Mod ile 80 FPS ile oynuyorum.@tensa_zangetsu Şuan 3080 kullanıyorum, tekrar bi kurup denemek lazım.
O çok kolay.@tensa_zangetsu FPS değil de Nintendo oyunlarının ROM'larını bulmak asıl zor iş.
Atığınız 2 sitede de oyun indirme kısmı yokYuzu kapanmıştı ama hâlâ iki fan sayfası gibi bir şey çıkıyor: Eki Görüntüle 2317137
Ryujinx mi iyi Yuzu mu iyi bilemiyorum ama ikisinden birini kullanabilirsiniz.
Bilgisayarda nasıl berbat performans veriyor? Hangi oyunları denediniz ve hangi sistemle denediniz de bu yargıya vardınız? Denediğim oyunlarda 60 FPS oynuyorum ben Ryujinx ile.
Romları internetten araştırıp indireceksin artık.Telefon Xiaomi 14 çalıştırır muhtemelen
Atığınız 2 sitede de oyun indirme kısmı yok
Oyun indirme kısmı olmaz zaten, emulatör indirmek için bu siteler ve onlar fan siteleri. Kapandı resmi olarak Yuzu.Telefon Xiaomi 14 çalıştırır muhtemelen
Atığınız 2 sitede de oyun indirme kısmı yok
Romları internetten araştırıp indireceksin artık.
Oyun indirme yazmışım kusura bakmayın yuzuyu indirme kısmı yok. interneten 1 2 kere indirdiğim de de key istiyor onu bulamıyorum, bulduklarımda da geçerli değildir veya bir hata oluştu yazıyor.Oyun indirme kısmı olmaz zaten, emulatör indirmek için bu siteler ve onlar fan siteleri. Kapandı resmi olarak Yuzu.
Sana attığım sitede olması lazım.Oyun indirme yazmışım kusura bakmayın yuzuyu indirme kısmı yok. interneten 1 2 kere indirdiğim de de key istiyor onu bulamıyorum, bulduklarımda da geçerli değildir veya bir hata oluştu yazıyor.
Oyun indirme yazmışım kusura bakmayın yuzuyu indirme kısmı yok. interneten 1 2 kere indirdiğim de de key istiyor onu bulamıyorum, bulduklarımda da geçerli değildir veya bir hata oluştu yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.