Sana attığım sitede olması lazım.
Atığınız site Windows için bana Android için lazım.
Sana attığım sitede olması lazım.
Bunu başta belirtmeniz gerekirdi.Atığınız site Windows için bana Android için lazım.
Haklısınız ama bir arkadaş Windows için yazmıştı orda söyledim ayrıca teşekürler indirdim şimdi key bulmaya çalışıcamBunu en başta belirtmeniz gerekirdi.
Yuzu istiyorsanız arkadaş atmış önceki sayfada.
Ama Ryujinx'i de kullanabilirsiniz.
Key olarak da siteyi atmam doğru olur mu bilmiyorum ama prod keys vesaire yazarak bulursunuz herhalde.
V18.0.0 veya V18.1.0 olsa daha iyi olur.Haklısınız ama bir arkadaş Windows için yazmıştı orda söyledim ayrıca teşekürler indirdim şimdi key bulmaya çalışıcam
Key için sürüm önemli mi?
Yuzu Prod Keys & Title Keys v18.1.0 Download buradan indirdim ama bu hatayı veriyorV18.0.0 veya V18.1.0 olsa daha iyi olur.
Bilmiyorum hocam ama hataya göre dosyaların .keys uzantılı olması gerekiyor. Normalde de öyle zaten.Yuzu Prod Keys & Title Keys v18.1.0 Download buradan indirdim ama bu hatayı veriyor
Bilmiyorum hocam ama hataya göre dosyaların .keys uzantılı olması gerekiyor. Normalde de öyle zaten.
Şunu izleyip deneyin;Neyse hocam denedim olmuyor teşekkürler yardımınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.