Switch ve keycaps önerisi

• Konuyu başlatan Efrect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 2.123
Size sanırım bir de 500 vermişlerdi sanırım. Doğru o zaman üçünü de vermişler. Baya uyguna almışsınız hocam o zaman, güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam en iyileri sizin olsun :)

@enzyyx Hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakıcam. Rgb ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycap li klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar ?

@enzyyx

Son düzenleme:

@enzyyx Hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakıcam. Rgb ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycap li klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar ?

@enzyyx
Beyazdan kastınız hangisi hocam? Yani aklınızda bir model var mı?

Beyazdan kastınız hangisi hocam? Yani aklınızda bir model var mı?
Puddin mesela hocam. Nasıl diyeyim gördüğüm klavyeler baya bir ışık saçıyor, sanırım beyaz keycap olmasından kaynaklı. Siyah ve beyaz arasında ışık geçirğenlik farkı o kadar belirgin midir ? Bir de ekstra olarak ışık geçirgenli tuş olması önemli demişti birisi.

Bir de ekstra olarak ışık geçirgenli tuş olması önemli demişti birisi.
Yani evet ışığı tuşların içinden görmek istiyorsanız transparan keycaps almanız lazım.

Puddin mesela hocam. Nasıl diyeyim gördüğüm klavyeler baya bir ışık saçıyor, sanırım beyaz keycap olmasından kaynaklı
Beyazdan değilde transparan oldukları içindir daha çok. Tabi beyaz siyaha göre biraz daha ışık geçirir orası da var ama çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.

Işık geçirmesini istiyorsanız pudding keycaps alabilirsiniz tabi yada side-printed olanlardan da alabilirsin ama klavyen güney aydınlatmalı değilse side printed pek güzel durmaz.

pudding
side printed

Pudding olan vergiyle beraber 350 lira falan yapıyor. Tabi müşteri hizmetlerinden %20 indirim alıyorsun bide, o şekilde 350 yani. Side printed olanda ondan bir tık fazladır.

Bir de şöyle desenli side printed olanlar var bütçen artıyorsa.

@enzyyx hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakacağım. RGB ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycapli klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar?

@enzyyx

Beyaz biraz daha geçirgen olduğundandır hocam, isterseniz değiştirebilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam, nereden alacaksınız acaba? Kaç adeti 9 dolar?

AliExpress'de hoş geldin indirimiyle 12 dolardan 5 dolara düşüyor hocam.

1741864756639.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı