Switch ve keycaps önerisi

• Konuyu başlatan Efrect
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 79
  • Görüntüleme 2.123
Kusuruma bakmayın hocam, bu linke göz atın. Yanlış bilgi vermişim.

Bakayım hocam fakat internette şöyle bir yazıya rastladım. Qmk modeller Akko driver üzerinden yapılandırılamaz.

Ben de yeni gördüm maalesef. Qmk/Via desteğini gözden çıkartmışım bir anlığına.

Download | Akko Official Global Site buradan 5087s JSON dosyasını da indirmeniz gerekiyor.

Nedense bu modelin Akko Cloud driver ile çalıştığı yazıyordu.

Kusuruma bakmayın hocam, bu linke göz atın. Yanlış bilgi vermişim.

Ben de yeni gördüm maalesef. Qmk/Via desteğini gözden çıkartmışım bir anlığına.

Download | Akko Official Global Site buradan 5087s JSON dosyasını da indirmeniz gerekiyor.
Hocam bu json olayını pek anlayamadım varsa link atabilir misinz ?

1741627336977.png

Böyle bir yere atıyor

İndiremiyorum yani

Rica ederim hocam, maalesef kapsamlı olmasa bile var diyebiliyoruz az çok. Rahatsız edecek kadar az şey mi içeriyor hocam? Klavye özellikleri yok mu?
Var hocam var macro gibi özellikleri de barınıdıyor fakat fun60 da ki gibi topluluğun yaptığı rgb desing'larını geçiremiyoruz çok ta önemli değil de işte özellik diyoruz :D Tek anlamadığım şey alt tab atamıyorum, alt tab yerine win tab atmam gerekiyor pencerler arasında geçiş yapmak için.

@enzyyx Hocam eski klavyem dediğim gibi düz bir klavyedeydi ve buna daha alışma süreci var sanırım ve sesi bana fazla geldi (Bana göre) Alışılır mı sizce ?

Son düzenleme:
Var hocam var macro gibi özellikleri de barınıdıyor fakat FUN60 da ki gibi topluluğun yaptığı RGB Desing'larını geçiremiyoruz çok ta önemli değil de işte özellik diyoruz :D tek anlamadığım şey Alt Tab atamıyorum, Alt Tab yerine Win Tab atmam gerekiyor pencerler arasında geçiş yapmak için.

@Enzyyx hocam eski klavyem dediğim gibi düz bir klavyedeydi ve buna daha alışma süreci var sanırım ve sesi bana fazla geldi (bana göre) alışılır mı sizce?

Bence kısayollar kısmını bir kontrol edin, alt tuşuna başka bir şey atanmış olabilir. Topluluğun yaptığı LED dizaynlarını geçirmek çok da önemli değil bence, efektler yeterli oluyor çoğu zaman. Eğer sesine alışamadıysanız kendinize biraz daha zaman verin, eskisinden daha iyi olduğunu düşünmek yardımcı olabilir. Sesini azaltma amaçlı bir mousepadın üstüne koyabilirsiniz koymadıysanız.

Bence kısayollar kısmını bir kontrol edin, alt tuşuna başka bir şey atanmış olabilir. Topluluğun yaptığı LED dizaynlarını geçirmek çok da önemli değil bence, efektler yeterli oluyor çoğu zaman. Eğer sesine alışamadıysanız kendinize biraz daha zaman verin, eskisinden daha iyi olduğunu düşünmek yardımcı olabilir. Sesini azaltma amaçlı bir mousepadın üstüne koyabilirsiniz koymadıysanız.
Mouse’padin üstünde hocam. Eski klavyem baya bir zeminde duruyordu bu biraz yüksek ve bileğimi ağrıtıyor fakat alışma süreci sanırım öyle değil mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı