@enzyyx Hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakıcam. Rgb ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycap li klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar ?
@enzyyx Hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakıcam. Rgb ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycap li klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar ?
Puddin mesela hocam. Nasıl diyeyim gördüğüm klavyeler baya bir ışık saçıyor, sanırım beyaz keycap olmasından kaynaklı. Siyah ve beyaz arasında ışık geçirğenlik farkı o kadar belirgin midir ? Bir de ekstra olarak ışık geçirgenli tuş olması önemli demişti birisi.
Beyazdan değilde transparan oldukları içindir daha çok. Tabi beyaz siyaha göre biraz daha ışık geçirir orası da var ama çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.
Işık geçirmesini istiyorsanız pudding keycaps alabilirsiniz tabi yada side-printed olanlardan da alabilirsin ama klavyen güney aydınlatmalı değilse side printed pek güzel durmaz.
Pudding olan vergiyle beraber 350 lira falan yapıyor. Tabi müşteri hizmetlerinden %20 indirim alıyorsun bide, o şekilde 350 yani. Side printed olanda ondan bir tık fazladır.
@enzyyx hocam merhaba, fotoğraf bırakamadım dün bugün bırakacağım. RGB ışıkları gayet güzel fakat beyaz keycapli klavyeler daha güzel ve geçirgen duruyor gibi. Beyaz keycap olduğu için midir onlar?