Sword Art Online Animesi Gibi Bir Oyun

Squirtlex0

Kilopat
Aklımda Sword Art Online animesindeki gibi bir oyun var. Karakter özelleştirmesi, yeteneklerin balık tutmaya kadar gittiği, istersek savaşıp zengin olacağımız istersek çiftçilik yaparak geçim sağlayacağımız, evimizi düzenleyip yaşayacağımız bir oyun önerisi bekliyorum. Online Offline farketmez. Mesela Stardew Valley tam hayalimdeki gibi olmasa da oynarken aşırı keyif aldığım bir oyundu. Çiftliğini büyüt, maden yap, tarımını yap balık tut, evlen, çocuk sahibi ol falan bu tarz bir oyun var mıdır?

Aklımda Sword Art Online animesindeki gibi bir oyun var. Karakter özelleştirmesi, yeteneklerin balık tutmaya kadar gittiği, istersek savaşıp zengin olacağımız istersek çiftçilik yaparak geçim sağlayacağımız, evimizi düzenleyip yaşayacağımız bir oyun önerisi bekliyorum. Online Offline farketmez. Mesela Stardew Valley tam hayalimdeki gibi olmasa da oynarken aşırı keyif aldığım bir oyundu. Çiftliğini büyüt, maden yap, tarımını yap balık tut, evlen, çocuk sahibi ol falan bu tarz bir oyun var mıdır?
Steamde Sword Art Online zaten mevcut.

Black desertte diger guney kore mmolari nerdeyse aynisi hepsi birbirine benziyor yoksa mmolari severim ben oynamiyorum keske guzel bir mmo ciksa farkli tarzdada oynasak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı