SYD Bilgisayardan PS4 Slim Alınır mı?

Jackievski

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar;

Yakın zamanda bir PS4 sahibi olacağım ve ben tercihimi PS4 Slim tarafından kullanacağım. Bir 4K Tv sahibimi olmadığım için Pro'yu tercih etmiyorum. Fiyatları araştırırken Mediamarkt, Vatan, Bimeks gibi yerlerde PS4 Slim 500 GB'lık modellerin 1299TL 1TB'lık modellerinde 1499TL olduğunu gördüm. Fakat SYD Bilgisayarda 1TB'lık model 1199TL güvenemedim ve size de bir danışmak istedim. Sizce alınabilir mi? Bir eksiği falan var mıdır?
Gittigidiyor üzerinde de mağazaları var aynı fiyattan satıyorlar. Nerden almak doğru?

SONY PS4 SLIM 1 TB (CUH-2016B) EURASIA, 1 TB , SONY

Son düzenleyen: Moderatör:
Slim 1TB modelinde genellikle +1 oyun veriliyor Vatan gibi yerlerde bunun içeriğinde bulunmuyor ondan olsa gerek , fiyatıda gayet uygun Pro almayacaksanız alabilirsiniz EURASİA garantiside mevcut. Hepsiburada'da bu fiyata satılıyor diye duymuştum.

Kardeşim önce şu konuyu bir düzeltelim derim, öncelikle elinde halihazırda bir ps4 yok ise ps4 slim değil ps4 pro almanı tercih ederim. Tabiki de ps4'ün asıl amacı 4K görüntü lakin görüntü ayarlarını 4K'dan Full HD'ye alıpta oynayabilirsin hem Full HD'ye aldığında birşey kaybetmeyeceksin daha fazla fps değeri daha dinamik grafikler ve hdr görüntü alabileceksin. SYD bilgisayar güvenilir bir site almanda bir sakınca yok eğer fikrini değiştirip ps4 pro alırsan sony center dan eurasia garantili 1699 TL'ye alabilirsin. Ben şahsen PS4 Pro alırım. Şimdiden hayırlı olsun

İyi hoş, PS4 Pro alın diyorsunuz ama şöylede bir olay var. PS4 Pro'da 4K görüntü almak için 4K Tv'ye ihtiyacımız var. Çünkü 4K mönitör henüz üretilmiş değil. O yüzden eğer 4K çözünürlükte çalıştırabilecek iseniz tabiki PS4 Pro alın ama 1080p çözünürlük için 200 TL farkla PS4 Pro almak bence saçmalık.

İyi hoş, PS4 Pro alın diyorsunuz ama şöylede bir olay var. PS4 Pro'da 4K görüntü almak için 4K Tv'ye ihtiyacımız var. Çünkü 4K mönitör henüz üretilmiş değil. O yüzden eğer 4K çözünürlükte çalıştırabilecek iseniz tabiki PS4 Pro alın ama 1080p çözünürlük için 200 TL farkla PS4 Pro almak bence saçmalık.
Sende şöyle düşün. 4K oynayacaksın diye bir şart yok. Evet aynı oyunlar çıkıyor ama 4-5 sene sonrası için aynı şeyi söyleyemem. İşte o zaman keşke 200 TL daha verseydim diyebilirsin. 200 TL daha verip PS4'den tam 2.3 kat daha güçlü olan bu konsolu almak daha mantıklı.

Arkadaşlar ben profesyonel bir oyuncu değilim.Günde en fazla 2-3 saat oyun oynamak için cihaz alıcam.PS4 Slim 1TB 1200TL Proyu almak için 500TL daha eklemek gerekiyor.Eğer çok fazla oyun oynayan ve görüntüye çok önem veren bir insan olsam zaten Pro alırdım.İlerde olurda PS5 çıkarsa PS4 Slimi satar onu alırız.

Arkadaşlar ben profesyonel bir oyuncu değilim.Günde en fazla 2-3 saat oyun oynamak için cihaz alıcam.PS4 Slim 1TB 1200TL Proyu almak için 500TL daha eklemek gerekiyor.Eğer çok fazla oyun oynayan ve görüntüye çok önem veren bir insan olsam zaten Pro alırdım.İlerde olurda PS5 çıkarsa PS4 Slimi satar onu alırız.
O zaman sağlam ikinci el alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı