Symbian s60v3 için oyun indirilecek site önerisi

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Yıllar önce indirdiğim dosyaları bir kenara kaydetmediğim için pişmanım doğrusu. Oynadığım Asphalt'tan tutun Icy Tower'a kadar pek çok oyunu geri yüklemek istiyorum. Nokia C5-00 için olan oyunları nereden güvenli ve virüssüz şekilde indirip kullanabilirim?

Bir de phonkey var ama orada da kopya uygulama çok. Bu siteler bayağı yeterli oluyorlar.

İlk site efsaneymiş. Teşekkürler. Benim model yok ama s60v3 kullanan herhangi birine baksam yeter.

Bu işin kralı Maxicep idi şu an ne yapıyorlar bilmiyorum ancak S60V3 arşivleri muazzam idi eskiden. Bir göz atın derim.

Linkler ölmüştür diye dönüp yüzüne bakmadım bile. Eskilerin iyi yeriydi orası.

Ekran çözünürlüğü tutan başka bir cihazın dosyasını da kullanabilirsiniz. Mesela bende Nokia C3-01 ve S6700 vardı. İkisi de 240x320 idi diye hatırlıyorum. Aynı dosyayı kullanabiliyordum.

Çözünürlük ile sürüm tutsa yeter.

Yıllar önce indirdiğim dosyaları bir kenara kaydetmediğim için pişmanım doğrusu. Oynadığım Asphalt'tan tutun Icy Tower'a kadar pek çok oyunu geri yüklemek istiyorum. Nokia C5-00 için olan oyunları nereden güvenli ve virüssüz şekilde indirip kullanabilirim?

Bu siteler olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı