Synapse X virüs mü?

Synapse X'de Roblox'da hack açmak istiyorum. Ancak Synapse X'i Windows Defender virüs olarak algılıyor. Sizce Synapse X virüs mü?

Hayır, Synapse X bir virüs değil. Synapse, oyununda hileleri inject'lemek için antivirüslere, virüs gibi gözüken bir şekilde yapıyor. Dolayısıyla, Synapse'i indirip ZIP'den çıkardığında Windows Defender'dan trojan mesajları alıyor olmana rağmen bilgisayarına herhangi bir zararı olmayacaktır. Peki bundan nasıl bu kadar emin olabiliyorum? Çünkü, Synapse paralı ve hiçkimsenin para kazandığı bir işi kenara atacağını sanmıyorum. Eğer Synapse bir virüs olsaydı herkes bunun hakkında konuşurdu ve işler bir yerden sonra Synapse'in yapımcısı injector'ından para kazanamayacak duruma gelirdi. Uzun lafın kısası, şu an kesinlikle bir virüs değil. İleride olur mu? Sanmıyorum.

Çözümü sadece Windows Defender kapatmak.

Windows Defender'ı kapatmak yerine Synapse'i Whitelist'e almak daha mantıklı olurdu.

Hilenin yasal bir yanı yok. Tabii ki virüs var.

Hayır, hilelerin yasalarla bir alakaları yoktur.

Ben bir aralar kullandım, bir sıkıntısınıda görmedim. Sonra trojan dediler, elimi sürmedim. Şu aralar kullandığım ya da kullanmadığım bir tane düzgün olan var sadece.

Synapse en iyi injector ve aynı zamanda diğerlerine kıyasla aralarından en güveniliri.

Tabii ki trojan olarak gözüküyor ama Roblox'ta çalışabilmesi için trojan var yoksa bilgisayarına zarar vermez ama ben krnl veya electron öneririm, onlar en popüler ve en iyi exploitler.

Krnl ve electron gördüğüm kadarıyla bedava injector'lar ve popülerlikleri bundan geliyo olsa gerek. Birilerinin bunları yapmaya zaman harcayıp bedavaya verdiklerini düşünmek zor. Dolayısıyla güvenlik açısından bile Synapse daha güvenilir. Öbür yandan Synapse diğer bütün injector'lara kıyasla daha farklı bir şekilde hileyi harekete geçirme sistemine sahip. Yani, script'in çalışma olasılığı daha fazla ve ban'lanma olasılığın daha az. Bunun dışında gerçek bir destek ekibinede sahip. Bedava injector'ları indirmeyin. Bir injector indirecekseniz Synapse alın.
 
Synapse X'de Roblox'da hack açmak istiyorum. Ancak Synapse X'i Windows Defender virüs olarak algılıyor. Sizce Synapse X virüs mü?
üstünden baya vakit geçti ve bende cevabı bilmiyorum ama benim araştırdığım kadarıyla uygulamanın türünden dolayı scriptleri açmak için falan kullanıldığından dolayı virüs olarak algılıyor ama virüs değil araştırmalarımda bunu öğrendim ben kendim denemedim tabi
 

Geri
Yukarı