Çözüldü synaptics.exe virüsü ne yapmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yanlış bilgilendirme falan yok. Synaptics dizüstü bilgisayarların touchpad yazılımıdır, günümüz de çoğu marka bu firmayla çalışıyor. Kendi dizüstümde Synaptics touchpad kullanıyorum. Bu uslübtan ziyade bu isimde bir virüs de var diyebilirsiniz.
Onu iza etmeye çalışıyorum önce bir araştırımalı sizde derseniz Virüs Değildir diye Sizede aynı yanıtı yazardım uyarınız için teşekkür ederim.

Yani dostlar aynı ismi kullanan virüs vardır. Daha fazla uzatmaya gerek yok öyle değil mi?
1 Gün önce yediğim virüsü bana mı yalanlıyorsunuz anlamadım.

Mustafa mirza ıren'i tanıyor musun? Biraz konu dışına çıktım. Güzel virüs yapmışlar. Eğer notebook değilse bilgisayarınız muhtemelen hile veren siteden trojan yediniz. Kaspersky tek önerim. Eğer eskiden kalma bir virüs ve kendi kendine arka planda çalışan bir virüs değilse komutçu istediği şeyi yapar. Yani cihaz internete bağlı olduğu sürece biraz tehlikedesiniz. Synaptics.exe, temelde kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış bir truva atı programıdır. Bu haydut program, yasadışı kodlar ve stratejiler kullanır ve paranızı çalmak amacıyla sizi aldatmaya çalışır. Bu cümleyi alıntı olarak yaptım. sıkıntı çıkmaz inşallah.

Mustafa mirza ıren'i tanıyor musun? Biraz konu dışına çıktım. Güzel virüs yapmışlar. Eğer notebook değilse bilgisayarınız muhtemelen hile veren siteden trojan yediniz. Kaspersky tek önerim. Eğer eskiden kalma bir virüs ve kendi kendine arka planda çalışan bir virüs değilse komutçu istediği şeyi yapar. Yani cihaz internete bağlı olduğu sürece biraz tehlikedesiniz. Synaptics.exe, temelde kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış bir truva atı programıdır? Bu haydut program, yasadışı kodlar ve stratejiler kullanır ve paranızı çalmak amacıyla sizi aldatmaya çalışır. Bu cümleyi alıntı olarak yaptım. Sıkıntı çıkmaz inşallah.

Lisanslı Kaspersky var elimde.

1608658191821.png

@ZZent gördüğünüz gibi, synaptics.exe adında bir touchpad yazılımı mevcut.

1608658509791.png

Buyur.

1608658575096.png

Tarayıcıdan o adrese girip indirdim ve virüs Total'e attığımda.

1608658735769.png

Nasıl sistemimden sileceğim bu virüsü?
@alihan ateş hayır tanımıyorum soy adlarımız aynı olsa daği aynı aileden olduğumuz anlamına gelmez.
Windows 10 geçtim sorun çözüldü, buradan yardımcı olmak için elinden geleni yapanlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı