Kaspersky ile taratmayı deneyin.Eminim çünkü laptop kullanmıyorum.
Avast ile mi taradın?
Onu iza etmeye çalışıyorum önce bir araştırımalı sizde derseniz Virüs Değildir diye Sizede aynı yanıtı yazardım uyarınız için teşekkür ederim.Yanlış bilgilendirme falan yok. Synaptics dizüstü bilgisayarların touchpad yazılımıdır, günümüz de çoğu marka bu firmayla çalışıyor. Kendi dizüstümde Synaptics touchpad kullanıyorum. Bu uslübtan ziyade bu isimde bir virüs de var diyebilirsiniz.
Cins bir virüs, pire gibi her yere bulaşıyor. PUBG uygulamalarından mı yedin?Kaspersky gibi sağlam anti virüsleri dene.
Demek O sendin Ha ?!(Şaka Yapıyorum) Bende oynuyorum CR 'yi fakat Hileye falan gerek yok dostumŞey Craft Rise diye bir oyun var onun hilesini indirmiştim (utanarak söylüyorum) virüs çıktı.
Mustafa mirza ıren'i tanıyor musun? Biraz konu dışına çıktım. Güzel virüs yapmışlar. Eğer notebook değilse bilgisayarınız muhtemelen hile veren siteden trojan yediniz. Kaspersky tek önerim. Eğer eskiden kalma bir virüs ve kendi kendine arka planda çalışan bir virüs değilse komutçu istediği şeyi yapar. Yani cihaz internete bağlı olduğu sürece biraz tehlikedesiniz. Synaptics.exe, temelde kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış bir truva atı programıdır? Bu haydut program, yasadışı kodlar ve stratejiler kullanır ve paranızı çalmak amacıyla sizi aldatmaya çalışır. Bu cümleyi alıntı olarak yaptım. Sıkıntı çıkmaz inşallah.
@ZZent gördüğünüz gibi, synaptics.exe adında bir touchpad yazılımı mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.