Çözüldü SyncMaster 943 monitörde karıncalanma oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AesgAziz

Kilopat
2 ay önce bilgisayarcıdan SyncMaster 943 monitörünü almıştım, ilk aldığım zaman çok ufak karıncalanmalar yapıyordu ama ben bunu umursamıyordum. Son 2 gündür çok kötü karıncalanmalar yapıyor, bilgisayarcıya götürdüm. Aynı çözünürlükte başka bir monitör verdi, sorun o monitörde de vardı. Anladım ki sorun monitörden kaynaklı değilmiş. Elimde 2 tane VGA kablosu var, ikisini de denedim ama düzelmiyor. 3 adet güç kablosu var hepsini tek tek denedim onlarda fayda etmedi, sorun hala aynı. Bilgisayarı kapattığım zaman kabloyu kontrol et uyarısı çıkıyor, o görüntüde bir karıncalanma yok ancak bilgisayarı çalıştırınca görüntü karıncalanmaya başlıyor. Ekran kartını çıkarıp onboard girişine taktım belki ekran kartıyla alakalıdır diye, yok, sorun yine devam ediyor.

photo_2021-03-08_17-19-06.jpg

photo_2021-03-08_17-19-10.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı