Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #1 Sorunum başlıktaki gibidir SYS_FAN 3 kısmına taktığım fanlar delirmiş gibi dönüyor, sanki Cehennem'i soğutuyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020
Sorunum başlıktaki gibidir SYS_FAN 3 kısmına taktığım fanlar delirmiş gibi dönüyor, sanki Cehennem'i soğutuyorlar.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 14 Ekim 2020 #2 Esperoja dedi: Sorunum başlıktaki gibidir SYS_FAN 3 kısmına taktığım fanlar delirmiş gibi dönüyor, sanki Cehennem'i soğutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sanki cehennemi soğutuyorlar kısmına baya güldüm. Bu anakart eski sanırım 3 pin olması lazım biostan baktınızmı, DC mod etkin dimi ? Artı 0 Eksi
Esperoja dedi: Sorunum başlıktaki gibidir SYS_FAN 3 kısmına taktığım fanlar delirmiş gibi dönüyor, sanki Cehennem'i soğutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sanki cehennemi soğutuyorlar kısmına baya güldüm. Bu anakart eski sanırım 3 pin olması lazım biostan baktınızmı, DC mod etkin dimi ?
KS KS Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #3 derlemeler dedi: Sanki cehennemi soğutuyorlar kısmına bayağı güldüm. Bu anakart eski sanırım 3 pin olması lazım BIOS'tan baktınızmı, DC mod etkin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta hiçbir şey yoktu fanlara dair, 2 fanı normal çalışan Sys_fan 1 ve 2'ye taktım onlarda aşağıda resimde verdiğim aparat var bu aparatlara da kalan 2 fanı taktım iyi çalışıyor şu an. Dosya Ekleri IMG_20201013_222142.jpg 63,7 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
derlemeler dedi: Sanki cehennemi soğutuyorlar kısmına bayağı güldüm. Bu anakart eski sanırım 3 pin olması lazım BIOS'tan baktınızmı, DC mod etkin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'ta hiçbir şey yoktu fanlara dair, 2 fanı normal çalışan Sys_fan 1 ve 2'ye taktım onlarda aşağıda resimde verdiğim aparat var bu aparatlara da kalan 2 fanı taktım iyi çalışıyor şu an.