SYS_FAN girişi olmayan anakarta nasıl üç adet fan takılabilir?

Şimdiye kadar PSU'ya bağladığım fanlarımda ışıklar yanıyordu, ama fanınızın kontrolcüsü yoksa renklerini değiştiremezsiniz, illaki vardır zaten kasada falan kontrolcü.

Kasanın linkini attım işte dostum bir bak sana zahmet ama kasanın üstünde düğmesi var renk değişebiliyor.

Kasanın linkini attım işte dostum bir bak sana zahmet ama kasanın üstünde düğmesi var renk değişebiliyor.

Hocam ben sizi hiç yanıtlamayayım. Atladığım bir yer var, fan kontrolcüsünü de anakarta bağlamanız gerekebiliyor. Fakat bu konuda %100 net bir bilgi veremem. En iyisi bu konuda daha tecrübeli birisi yanıtlasın sorunuzu.

Hocam ben sizi hiç yanıtlamayayım. Atladığım bir yer var, fan kontrolcüsünü de anakarta bağlamanız gerekebiliyor. Fakat bu konuda %100 net bir bilgi veremem. En iyisi bu konuda daha tecrübeli birisi yanıtlasın sorunuzu.

O zaman benim bundan mı almam lazım?

Attığınız kabloda iki fan düşük hızda çalışır.

Bazı fanlarda RGB tümleşik oluyor. Böyleyse yanar. RGB kablosu ayrı ise kontrolcü gerekir.

Fanların soketini gösteren resim atabilir misiniz?

Fanların soketini gösteren resim atabilir misiniz?

Kasa daha elime ulaşmadı videosu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, fanlar zaten tren gibi Molex'ten bağlantı ile çalışıyor. Zaten sadece arka fanda RGB var ve kontrolcüyle yanıyor. Kontrolcüyle toplamda 3 adet RGB fan kullanabilirsiniz. Şimdilik bir şey almanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı