Yeteri kadar fan ve RGB girişi olmayan anakarta sıvı soğutucu ve fan takmak

Daxtor

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Prime B450 M-K II anakarta sahibim. Kasadaki 4 tane fanı değişmek ve sıvı soğutucu almak istiyorum yani 6 fan ve RGB girişine ihtiyacım var yani çoklayıcılarla normalde 1-2 girişe düşürülür bunlarda anakarta bağlanır biliyorum fakat anakartta RGB girişi yok ve kumandayla ayarlanabilir fanlar alacağım şöyle düşünüyorum,

Bu çoklayıcıyı alsam, yanına herhangi bir beğendiğim 4 adet ARGB fan takabilir miyim tabii sıvı soğutmanın fanlarının ve RGB bağlantılarının girişleri dahil yani 6 fan girişi ve 6 RGB girişi olacak elimde. Kasadaki tüm fanları (sıvı soğutma dahil) ve RGB girişlerini bağlayabilir miyim buna? Renklerini ve hızlarını tek elden kontrol etmek istediğim için hepsini bir yere bağlamak istiyorum anlamışsınızdır.

Hocam aynı kontrolcüyü kullanıyorum. Çok da memnunum. Anakartların ARGB desteklemediği durumlarda herkese bu ürünü öneriyorum çünkü kumandası hayat kurtarıyor. Hem birçok ayar efekt vs yapılabiliyor hem de kumanda çok güzel çekiyor kontrolcü arkada altta vs uzakta kalsa bile.

Ayrıca taktığınız fanlar PWM ise kontrolcünün anakart bağlantı kablosunu bağlayarak anakart kontrolünde de kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı