System 32'yi silersek ne olur?

Efe0819

Hectopat
Bi sayfada okudum ama herkes adamla dalga geçtigi için cevabı bulamadım. System 32'yi silersek ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Google.com iyidir, kullanalım.

Sistem dosyaları bozulur ve türlü türlü bela gelir başına, sonrasında format atmak zorunda kalırsın.

Buyur videolu anlatım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bi sayfada okudum ama herkes adamla dalga geçtigi için cevabı bulamadım. System 32'yi silersek ne olur?

System32'nin içinde kritik sistem dosyaları bulunur. Çoğunlu .dll olan. Sanırım Driverlar'da var o klasörün içinde. Bilgisayarınızın Mouse'unu bile kontrol edemeyebilirsiniz sildikten sonra.

Temel sistem dosyalarının bulunduğu klasördür.

Genelde tam olarak silemezsiniz engel hatası verir. Bu eskiden olduğu gibi milletin silmesini engellemek içindir. Ama inatçı kullanıcı sistem klasörü yazmasına rağmen klasör içine girer silebildiğini siler ve sistemi mahvedip açılmamasına neden olur genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı