Çözüldü System aşırı disk kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rainbow 6 oynarken System adlı hizmet aşırı disk kullanıyor. RAM yetersizliğinden dolayı SSD'den çaldığını düşünüyorum. %100 disk kullanımı olunca da oyunum droplanıyor. DirectX'te bu durum yok ama Vulkan'a göre düşük FPS alıyorum. Son güncellemeden sonra oldu sanırım. SSD'mi RAM'i takviye etmek için kullanmasını nasıl önleyebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
RAM yetersiz geliyorsa ve SSD, RAM olarak kullanılıyorsa SSD'nin RAM olarak kullanılmasını kapatırsanız oyun çöker. RAM yükseltmesi yapın.
Bilgisayarın gerek duyuyor belliki hem disk aşırı kullanılıyor diyorsun hemde sana yapman gerekeni söyleyenede gerek duymuyorum diyorsun o zaman bırak aşırı kullanmaya devam etsin.
Ben durumu spesifik detaylandırdım. Rainbow Six'te RAM yetmediği durumlarda kullanılıyor dedim. SSD'de %100 disk kullanımı anormal durumlar dışında olmaz. Ayrıca -ki ve-de eki ayrı yazılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı