System service exception

Ahmet ÖZAL

Hectopat
Daha fazla  
10751572_365908490254668_1224889571_n.jpg

Pc açıldıktan sonra internette gezerken yada oyun oynarken kapanma sırasında mavi ekran geliyor sizce ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, yanlış anlama ama ben şahsen "Mavi ekran sorunu bildiğim kadarıyla RAM hatasından kaynaklanıyor" buradan bütün Mavi ekran sorunlarını Ram'lere bağladığın kanısına varıyorum. Ayrıca konuşması küçük düşürücü veya aşalayıcı değil. Alınmanıza gerek yok. Gayet güzel üslupla söylenmiş.

Jarox'un dediği gibi, yukarıda yazdığın genelleme olarak geçer. Ayrıca daha dosyaları atmamış resime bakarak, resime bile bakmadan ramden diyorsun ve yanlış bilgi veriyorsun.
Resimde Realtekten kaynaklı gözüküyor ancak ek sorun ekran kartından kaynaklanıyor. Sen ise hiçbir şeyi incelemeden ramden diyorsun.

Bilgisayarın Ram'inde sıkıntı olmadığı halde, sıkıntısı olduğunu söyleyip yanlış bilgi veriyorsun. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan konuya girip milleti yanıltmayın kardeşim.

Arkadaşlar minidump dosyalarını nasıl atabilirim? Bilgilendirebilicek biri varsa yardım etsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı