ilkayakifs
Hectopat
System32 de bir sürü dosya var ve bunların isimleri saçma sapan bazen virüs olduklarını düşünüyorum bu dosyalardan nasıl kurtulurum?
Bilgisayarın çökünce gelen pişmanlık hissi...System32 de bir sürü dosya var ve bunların isimleri saçma sapan bazen virüs olduklarını düşünüyorum bu dosyalardan nasıl kurtulurum?
Hocam içine kolayca dosya kurulduğunuda biliyorsunuzdur umarım bu yüzden aklıma takıldı zatenHocam afedersiniz ama başlığı görür görmez patladım resmen. Adı üstünde System yazıyor onlar sistem dosyaları ve onları silerseniz bilgisayarınızı da silmiş olursunuz. Ayrıca zaten sistem bu dosyaları silmenize izin vermez.
Hocam içine kolayca dosya kurulduğunuda biliyorsunuzdur umarım bu yüzden aklıma takıldı zaten
Hocam orası değişir. Eğer içine dosya kurulursa o kadarını da bilemem ancak bunu antivirüs ile öğrenebilirsiniz çünkü system32 klasörünün içinde 4000 binden fazla dosya var diye hatırlıyorum. Kaspersky ücretsiz sürümü tam tarama yeter.Hocam içine kolayca dosya kurulduğunuda biliyorsunuzdur umarım bu yüzden aklıma takıldı zaten
Öneriniz için teşekkür ederim deneyip yazıcağım konuya.Hocam halen böyle bir düşünceye sahipseniz güvenebileceğiniz bir antivirüs programına PC nizi taratın. Şahsen ben 2 3 ayda bir Kaspersky ile tertemiz bir taratma yaparım yaklaşık 2 3 saat sürer ve cidden performans artışı alırım. Denemenizde bir fayda var bence. (ek olarak System dosyalarını taramayı da açabilirsiniz)
Öneriniz için teşekkür ederim deneyip yazıcağım konuya.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.