System32 winsvcf adlı klasörde virüs algılanıyor

cileklimuz06

Hectopat
Daha fazla  
Kaspersky System32'nin içindeki winsvcf adlı klasordeki x584525.dat isimli dosyayı virüs olarak algılıyor. Mining falan diyor delete diyorum başlıyor işleme, PC'yi yeniden başlatıyor ama hem silmeye çalışırken hata veriyor hem de yeniden başlatırken hata veriyor. Sonra kapanıp açılınca bir şey değişmiyor. Virüs falan mı acaba ya?

Ne hatası verdiğini yazar mısınız? Windows Defender Offline Tarama ile kaldırmayı deneyin.

Dosyayı VirusTotal'e gönder ilk. Mining zararlısı o belli. Kasperksy bulaşmasını engellememiş. Temizlemekte de zorlanıyor. Rescue Disk ile temizleyin.

Ne hatası verdiğini yazar mısınız? Windows Defender Offline Tarama ile kaldırmayı deneyin.
bu şekilde gözüküyor kasperskyda

Dosyayı VirusTotal'e gönder ilk. Mining zararlısı o belli. Kaspersky bulaşmasını engellememiş. Temizlemekte de zorlanıyor. Rescue Disk ile temizleyin.

Aslında Kasperskye siliyor ama sonra aradan biraz geçtikten sonra yine başka bir dosya ile aynı hatayı veriyor. Mesela 102974.dat değil de 902174.dat gibi (sayıları uydurdum)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (245).png
    Ekran Görüntüsü (245).png
    12,5 KB · Görüntüleme: 134
bu şekilde gözüküyor kasperskyda

Aslında Kasperskye siliyor ama sonra aradan biraz geçtikten sonra yine başka bir dosya ile aynı hatayı veriyor. Mesela 102974.dat değil de 902174.dat gibi (sayıları uydurdum)
Hocam yukarıdaki arkadaşın verdiği rehberi uygulayın, çözülmez ise format atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı