System32'deki şüpheli dosya nedir?

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
AggregatorHost.exe adlı bir dosya görev yönetisinde belirdi şüphelendim ve ayrıntılara girdim normal System32 dosyasının ayrıntılarında Microsoft'la ilgili şeyler yazarken bunda sadece boyut ve tarih yazıyordu gitgide daraldım bu dosya zararlı mı?

IMG_20250209_004845.jpg

AggregatorHost.exe adlı bir dosya görev yönetisinde belirdi şüphelendim ve ayrıntılara girdim normal System32 dosyasının ayrıntılarında Microsoft'la ilgili şeyler yazarken bunda sadece boyut ve tarih yazıyordu gitgide daraldım bu dosya zararlı mı?

Eki Görüntüle 2419367
AggregatorHost.exe, genellikle bir oyun veya yazılım platformunun parçası olan bir dosyadır. Çoğunlukla veri toplama veya güncelleme gibi işlemler için kullanılır. Ancak, bilinmeyen bir programdan geliyorsa zararlı yazılım olabilir, bu yüzden antivirüs ile tarama yapmak iyi bir fikir olabilir.

Önceki konulara bakarsak Insider kullananlarda varmış ve bir sıkıntı yokmuş.

Bende de var;

1739051876191.png

Insider Program'a kayıtlı mısınız? Insider Program'da bulunan kullanıcılar bunun normal olduğunu raporlamış.

Windows Insider programı'na hiç girmedim ellemedim şu an baktığımdada Windows Insider programına katılın yazıyor.

AggregatorHost.exe, genellikle bir oyun veya yazılım platformunun parçası olan bir dosyadır. Çoğunlukla veri toplama veya güncelleme gibi işlemler için kullanılır. Ancak, bilinmeyen bir programdan geliyorsa zararlı yazılım olabilir, bu yüzden antivirüs ile tarama yapmak iyi bir fikir olabilir.

Şu an Kaspersky free ile tam tarama yapıyorum fakat bundan öncesinde GTA san indirdim ardından araç kurulumu yaparken aracın dosyasını koyduğum gibi ard arda error yazıları çıktı ve bu şey çalışır duruma geldi bu dosya 2024'te yüklenmiş fakat şimdi aktif oldu yazıyor.

Tehdit yok diyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı