SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)" mavi ekran hatası

Zima MavisiX

Centipat

Merhaba, Wise Care 365 ile genel temizlik, Regedit dosya düzenleme ve ağ bağlantısı düzeltme, hızlandırma, optimize etme yaptıktan 3 saat civarı sonra ilk mavi ekranımı yemiştim ondan sonra uygulamayı kalıcı olarak kaldırdım Revo unistaller ile ancak haftada 1 sistem boştayken mavi ekran alıyorum. Oyun oynarken normal işlerimi yaparken hiçbir sorun yok mavi ekran sadece sistem boşta dururken birkaç saat sonra uyandırırken veya anlık boştayken çıkıyor. Bu sefer internet bağlantısı yoktu diğer mavi ekranlarda internet bağlantısı mevcut Chrome açıkken oluyordu ama boşta kullanmıyorken. Steam oyun indirirken sistemi kullanmıyorken 2 saat civarı sonra oldu. Sorun nasıl düzelir?

Yüklü programlar.

Internet Download Manager.
Revo Uninstaller Pro.
Onlyoffıce editors.
VLC Media Player.
qBittorrent.
AIDA64 Extreme.
Acrobat reader.
GIMP.
"SFC /scannow"
"DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth"
"DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth"
"DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth"

Windows dosya onarma her mavi ekran sonrası düzenli olarak tekrardan yaptım ama yine de 3,5 gün sonra sistem boştayken çıkabiliyor.

Daha önce DTS driver kurmamıştım, driver kurunca çok RAM yediği için kaldırmak istedim ancak bu sefer ses tamamen gitmişti Realtek ses driveri tekrar sildim yükledim düzelmedi. Mecburen DTS driverinin az RAM tüketen güncel versiyonunu micrososft katalogdan indirip kurmuştum ses sorunu düzelmişti bununla da ilgili bir sorun olabilir mi?

Dosya Ekleri

• dts.png
    dts.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 10

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı