Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b) Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

honolulu

Kilopat
Katılım
7 Ocak 2017
Mesajlar
742
Çözümler
4
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğretmen
Merhaba, yaklaşık 1 aydır bilgisayarım durduk yere kafayı yemiş vaziyette mavi ekran hataları vermeye başladı. Öyle ki artık oyun oynatmaz ve tarayıcıda bile gezinemez oldum. Minidump klasörünü sıkıştırıp Google Drive'a attım. Yardımlarınızı bekliyorum. İlgilenen kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.
Link:
 
Merhaba, MemTest86 programını kurup flash bellekten çalıştırdım ve 8 hata buldu. Bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyor. Konuyla ilgili test raporunu Google Drive'a yükleyip paylaşımı açık yaptım.
Lütfen anlayanlar yardım edebilir mi hiçbir şey anlamadım.
Link:


1.png
2.png
3.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest ile hata aldıysan RAM arızalı demektir ve değişmelisin.
Hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. En büyük sorunum da o gerçekten hangi RAM'ın arızalı olduğunu nasıl anlayacağım ona göre satıcıya geri yollamam gerekecek de. Acaba paylaştığım şeylerden anlaşılabilinir mi?
 
Teşekkür ederim. 2 adet bu modül RAM kullanıyorum:
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM - Nanokatalog
Farklı bir şey keşfettim ben normalde OC yaparak RAM'leri 3200MHZ'de çalıştırıyordum. 3000MHZ'ye çekince normalde 5 dakikada mavi ekran hatası veren BFV oyunu yaklaşık 3 saattir hiç hata vermedi. Sizce bununla da alakalı olabilir mi? Yani kısacası bu RAM'ler OC'ye müsait değil mi sizce?
Merhaba, 3000MHZ'de hiç hata vermedi. Sizce yine de geri yollamalı mıyım?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı