SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10
  • DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
  • Klavye ve fare dışındaki USB aygıtları çıkartın. Klavye ve fareyi başka porta takın.
  • Rehberi uygulayın.
  • MSI Afterburner kaldır.
  • 1609685307573.png
    Beta bir BIOS, güncelle. (İsteğe bağlı)

Lütfen bu adımları uyguladıktan sonra bize sorunun çözülüp çözülmediğini söyleyin. :)

Son düzenleme:
- Sistemini 20H2'ye güncelle.

- MSI Afterburner'ı kaldırın.

- Klavye ve fare dışındaki USB aygıtlarını çıkartın.

- Virüs yemiş olabilirsiniz. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. (Emin değilim, hepsini yaptıktan sonra yapabilirsiniz.)

- BETA BIOS kullanıyorsunuz, F51 sürümünü yükleyin.

- Ses sürücülerinizi güncelleyin.

- Alttaki rehberi uygulayın:

- Sistemini 20H2'ye güncelle.

- MSI Afterburner'ı kaldırın.

- Klavye ve fare dışındaki USB aygıtlarını çıkartın.

- Virüs yemiş olabilirsiniz. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın. (Emin değilim, hepsini yaptıktan sonra yapabilirsiniz.)

- BETA BIOS kullanıyorsunuz, F51 sürümünü yükleyin.

- Ses sürücülerinizi güncelleyin.

- Alttaki rehberi uygulayın:

sfc scannow ve temp dosyalarını silme işlemini sistem her açıldığında otomatik yapıyor
Klavye Fare hariç birşey takılı değil.
Sistem 20h2 sürümünde ve temiz kurulum şeklinde geçiş yapmıştım.
F51 sürümü bios yüklü zaten ama şimdi attığınız linkte f60e çıkmış ve daha güncel, ona yükselteceğim.

Sfc scannow ve temp dosyalarını silme işlemini sistem her açıldığında otomatik yapıyor.
Klavye fare hariç bir şey takılı değil.
Sistem 20H2 sürümünde ve temiz kurulum şeklinde geçiş yapmıştım.
F51 sürümü BIOS yüklü zaten ama şimdi attığınız linkte F60E çıkmış ve daha güncel, ona yükselteceğim.
F51 yüklü gözükmüyor, ayrıca F60E de kurma.

Beta bir sürüm.

Temiz kurulum yaptıysan neden bildirmedin? Ayrıca madem sorunu yaşayalı çok oldu neden konu açıyorsun?

Dediğim diğer adımları da uygula.

Bana sürücü sorunu gibi geldi.
Yani sırf Cyberpunk için temiz kurulum yapıp en günceli kurmuştum, oyunda +120 saati devirdim, bu süre zarfında farklı oyunlarda oynadım ve ilk kez mavi ekran yedim. Dediğin gibi en güncel sürücüyü yüklüyorum şuanda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı