Duhan Kola Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 040724-11437-01.dmp drive.google.com Oyun oynarken bir anda mavi ekran verdi.
Çözüm Duhan Kola 8 Nisan 2024 684918 dedi: Ekran kartın hata vermiş ama istersen RAM'lerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun.
684918 dedi: Ekran kartın hata vermiş ama istersen RAM'lerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.057 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 Ekran kartın hata vermiş ama istersen RAM'lerini de kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS Duhan Kola Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 684918 dedi: Ekran kartın hata vermiş ama istersen RAM'lerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun. Artı 0 Eksi Çözüm
684918 dedi: Ekran kartın hata vermiş ama istersen RAM'lerini de kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun.
J Jerzynowkaa Yoctopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Duhan Kola dedi: Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum ama ekran kartı güncellemelerini nereden indirebilirm yardımcı olabilirmisiniz ? Excalibur G770 var bendede Artı 0 Eksi
Duhan Kola dedi: Ekran kartının driverları güncel değilmiş güncelledim çözüldü sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum ama ekran kartı güncellemelerini nereden indirebilirm yardımcı olabilirmisiniz ? Excalibur G770 var bendede
Timucin_34 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.713 Çözümler 14 Yer Istanbul/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Emekçisi (Öğrenci) 8 Nisan 2024 #5 Jerzynowkaa dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum ama ekran kartı güncellemelerini nereden indirebilirm yardımcı olabilirmisiniz ? Excalibur G770 var bendede Genişletmek için tıkla... Geforce Experience kurulu değilse kurun. Buradan her güncelleme geldiğinde güncellersiniz ekran kartınızı. Ekran kartınızı Nvidia olarak varsayıyorum. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Jerzynowkaa dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum ama ekran kartı güncellemelerini nereden indirebilirm yardımcı olabilirmisiniz ? Excalibur G770 var bendede Genişletmek için tıkla... Geforce Experience kurulu değilse kurun. Buradan her güncelleme geldiğinde güncellersiniz ekran kartınızı. Ekran kartınızı Nvidia olarak varsayıyorum. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
J Jerzynowkaa Yoctopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 Timucin_34 dedi: Geforce Experience kurulu değilse kurun. Buradan her güncelleme geldiğinde güncellersiniz ekran kartınızı. Ekran kartınızı Nvidia olarak varsayıyorum. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Ya yaptim güncelledim ama bu mavi ekran sorunum devam ediyor sanırım bu Excalibur g770 de kronik bu olay :/ Artı 0 Eksi
Timucin_34 dedi: Geforce Experience kurulu değilse kurun. Buradan her güncelleme geldiğinde güncellersiniz ekran kartınızı. Ekran kartınızı Nvidia olarak varsayıyorum. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Ya yaptim güncelledim ama bu mavi ekran sorunum devam ediyor sanırım bu Excalibur g770 de kronik bu olay :/