Merhabalar,bilgisayarımda Windows 8.1 SL 64 bit yüklü. Genellikle oyun oynarken mavi ekran hataları alıyorum. 3 gün önce IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası almıştım sürücülerimi güncellememe rağmen bugün SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası aldım. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not : Teknik konulardan çok anlamadığım için kısaltmalı yazmaz tane tane anlatırsanız daha kolay anlayıp uygulayabilirim.. Anlayışınız için teşekkür ederim..
Get System İnfo Raporu Zip : Yandex.Disk
Get System İnfo Raporu Link : Yandex.Disk
Herdprotect TXT Raporu ANSI ve UTF-8 Kodlu : Yandex.Disk
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal bu konudaki adımları da uygulamanızı öneririm. İçerisinde temel Windows onarımına kadar adımlar var. Bunları yapın ve sistemi bir süre kullanın. Tekrardan mavi ekran hatası alırsanız minidumpu ekleyin. Oyun oynarken ısı değerlerini de kontrol edin.
Temel sistem bakım optimizasyonunda yazan programı indirip kayıt defterimi sildim. Ancak bilgisayarımı resetledikten sonra açılmadı... Formatlamamam lazım kız kardeşimin bir çok fotoğrafı var içinde nasıl kurtarabilirim yardım eder misiniz..
Denememe rağmen her hangi bir şekilde masaüstüne ulaşamıyorum. Win 8.1 kurulum cdsini taktım ama ekrana bir şey gelmedi.
Wise Care'ın portable sürümünü kastediyorsan o kayıtdefterini silmez, gereksiz girdileri temizler sadece. Resimdeki yazıları göremedim.
Windows onarımı yapabilirsin. Windows kurulum diskini takıp onarım veya yeni bir Windows kurulumu yapabilirsin. Harddiski biçimlendirmediğin sürece dosyaların korunur.
Windows'u yeniden kurabildim, her şey sıfırlandı. Güncellemerimi yapıyorum şu an. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, yeniden hata alırsam paylaşacağım. Son bir sorum daha olacak yalnız, eski dosyalarımı nasıl ve ne ile kurtarabilirim?