SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Yakında göreceğiz. Sistemi bir süre kullanın bakalım. Gerçi o kadar yüke soktunuz ama yine de emin olalım. 1-2 gün daha mavi ekran almazsanız sorununuzu çözülmüş olarak rafa kaldırabiliriz diye düşünüyorum :)

Yakında göreceğiz. Sistemi bir süre kullanın bakalım. Gerçi o kadar yüke soktunuz ama yine de emin olalım. 1-2 gün daha mavi ekran almazsanız sorununuzu çözülmüş olarak rafa kaldırabiliriz diye düşünüyorum :)

İlginiz için teşekkürler.
minidump2 Tekrar mavi ekran aldım.
Tekrar mavi ekran aldım. minidump2

Son düzenleme:
Dün iki kere mavi ekran almışsınız, onlara bakıyorum.

HWINFO ve GPU-Z'yi kaldırın. Sorun yine ekran kartında görünüyor. Sistemi açışınızda UV'u tekrarlıyorsunuz, değil mi? Sistem kapanınca sıfırlanır çünkü. Zaten öyle yapıyorsanız ekran kartında donanımsal bir sorun olabilir. Bu durumda kartı servise göndermenizi tavsiye ederim.

Yine ekran kartında sorun görüyorum. Her ne kadar UV hakkındaki soruma cevap vermemiş olsanız da temiz sürücü kurulumu ve format sonrası bile ekran kartında sorun görünüyorsa donanımsaldır diyerek kartı servise göndermenizi öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı