Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Selcuku

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,
GTA 5'e gelen son güncelleme ile yeni Heist'i yapmak için görev açtım ve adaya geldiğimde tam aracı 5-10 metre sürünce oyundan mıdır tam anlamadım Windows 10 mavi ekran veriyor. Ve aynı yerde 2 kere oldu bu. Önceden olmamıştı bu sorun, zaten bundan dolayı oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aşağıya gereken dosyaları bırakıyorum. Teşekkürler.
Minidump dosyaları;

Çözüm
Başka bir oyunda deneyince ne oluyor? Yine de hata alıyor musun? Alıyorsan yazdıklarımı yap.

BIOS'unu güncelle. Rehber.

DDU rehberini uygula ve ekran kartı sürücünü tekrar kur. (Recommended WHQL olanı.)
Başka bir oyunda deneyince ne oluyor? Yine de hata alıyor musun? Alıyorsan yazdıklarımı yap.

DDU rehberini uygula ve ekran kartı sürücünü tekrar kur. (Recommended WHQL olanı.)

Çözüm

Teşekkürler deneyeceğim.
Hayır sadece GTA V Online'a gelen yeni haritada oluyor bu. Ve aynı yerde veriyor mavi ekranı.

Güncellemeleri yaptım ve anladım ki oyunda sorun var. Yeni eklenen Heist'in ilk görevinde arabaya binip ilerleyince hep aynı yerde oyun çöküyor. Bu sefer mavi ekran vermedi oyun çöktüğü bilgisi vs. verdi güncellemeler neticesinde. Sanırım şimdi ki süreç oyunun bu hatasının düzeltilmesini beklemek. @Berrkay

Son düzenleme:
Teşekkürler deneyeceğim.
Hayır sadece GTA V Online'a gelen yeni haritada oluyor bu. Ve aynı yerde veriyor mavi ekranı.

Güncellemeleri yaptım ve anladım ki oyunda sorun var. Yeni eklenen Heist'in ilk görevinde arabaya binip ilerleyince hep aynı yerde oyun çöküyor. Bu sefer mavi ekran vermedi oyun çöktüğü bilgisi vs. verdi güncellemeler neticesinde. Sanırım şimdi ki süreç oyunun bu hatasının düzeltilmesini beklemek. @Berrkay
Mavi ekran sorunun çözüldüyse çözüldü işaretleyeceğim, oyunla ilgili ilave sorun varsa Oyun Teknik Destek'te konu açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı