Çözüldü SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

U F O

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yaklaşık 1.5 hafta önce aldığım bilgisayar mavi ekran hatası veriyor. Forumlarda minidump paylaşılmasını istenmiş.

Mavi ekrandan aldığım bazı hatalar: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ----- CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION ----- KARNEL_SECURITY_FAILURE vs.
Not: Memtest86 RAM testini yaptım ve bir sıkıntı çıkmadı.

Minidump: minidump.rar

Çözüm
XMP ne durumdaydı test esnasında?

XMP nedir bilmiyorum. Video sonundaki gibi benim de 0 error yazıyordu.

Kernel Security check failure hatası verdi 1 dk önce. Aldığımdan beri tüm mavi ekran hatalarını aldım. Acaba bir çözümü var mı?

Hocam sonuç nedir?

Rica ederim, son durumu bildirmeyi unutma.

RAM'lerim 2x8 3200 MHz idi. BIOS'a girdikten sonra 2100 civarı bir şeydi. Onları 3200 MHz'ye çektikten sonra PC 2-3 denemede açıldı. Ve en son RAM'lerin voltajını ayarladıktan sonra bilgisayar hiçbir hata vermedi. Normalde 10 dakikada bir mavi ekran veriyordu, düzeldi. Aynı hatayı alan arkadaşlar benim yaptıkllarımı yaparsa düzelebilir.

Not: BIOS'unuzu güncelleyin.

XMP nedir bilmiyorum. Video sonundaki gibi benim de 0 error yazıyordu.

Kernel Security check failure hatası verdi 1 dk önce. Aldığımdan beri tüm mavi ekran hatalarını aldım. Acaba bir çözümü var mı?

Hocam sonuç nedir?

Rica ederim, son durumu bildirmeyi unutma.

RAM'lerim 2x8 3200 MHz idi. BIOS'a girdikten sonra 2100 civarı bir şeydi. Onları 3200 MHz'ye çektikten sonra PC 2-3 denemede açıldı. Ve en son RAM'lerin voltajını ayarladıktan sonra bilgisayar hiçbir hata vermedi. Normalde 10 dakikada bir mavi ekran veriyordu, düzeldi. Aynı hatayı alan arkadaşlar benim yaptıkllarımı yaparsa düzelebilir.

Not: BIOS'unuzu güncelleyin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı