SerhatBaki
Hectopat
Daha fazla
Dönüş yapacağım.Ek olarak.
BIOS sürümünü güncelle. F52 sürümüne güncelle.B450M S2H (Rev. 1.x) | Motherboards | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Logitech ile ilgili yazılımını kaldır.
"sfc /scannow" rehberini uygula.
![]()
Assecreed konu senin.![]()
Dönüş yapacağım.HDD Sentinel programından diskinizin sağlık durumunu paylaşınız.
Kaspersky güncel değilse güncelleyiniz.
USB girişlerinde fare ve klavyeden başka cihazlar takılıysa şimdilik çıkartınız.
BIOS'unuz güncel değil güncelleyiniz.
B450M S2H (Rev. 1.x) | Motherboards | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
f60 sürümü çıktı ama.Ek olarak.
BIOS sürümünü güncelle. F52 sürümüne güncelle.B450M S2H (Rev. 1.x) | Motherboards | GIGABYTE
"sfc /scannow" rehberini uygula.
![]()
Ek olarak.
"Sfc /scannow" rehberini uygula.
![]()
Bu sürüm eski değil mi? F60f sürümü var.F52 sürümüne güncelle.
F52 veya F60F olabilir. Ben yanında harf olan sürümü beta biliyorum. Aslında araştırmak lazım.
F60F sürümüne güncellesin o zaman. Öyle
F52 veya F60F olabilir. Ben yanında harf olan sürümü beta biliyorum. Aslında araştırmak lazım.
F60F sürümüne güncellesin o zaman.
Windows Defender'dan mı bahsediyorsunuz?Başka bir yerde Defender'ı da silin yazıyordu sizce yapmalı mıyım?
Evet.Windows Defender'dan mı bahsediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.