SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi Ekran

ahmet0715

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar Technopat,
Bir aydan uzun bir süredir sürekli oyunlarda ani kapanmalar ve mavi ekranlar ile karşılaşıyorum. Bunları nasıl çözebilirim ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var. Günde bir kez mavi ekran alıyorum. Windowsum orjinal ve driverlarım tam diye düşünüyorum. Blue screen viewer isimli yazılımı da yükledim.

Biraz araştırdım bir çok kişiden dmp dosyalarını istemişsiniz nasıl ulaşacağımı bilmediğim için buraya yükleyemiyorum şu an için

Ekran görüntüsünde en son (10 dk önce) aldığım hatayı görebilirsiniz.
tttttttt.PNG
072015-17546-01
Not: Dosyamı ekledim.

Son düzenleme:
Az önce tekrar aldım. Hata:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (USBPORT.SYS)
Dmp dosyasını eke koyuyorum. Hatanın nedeni usb portta takılı bir cihaz sanırım.
Dmp dosyası: 072015-38921-01

Umarım çözümü formattır. Tek çekindiğim konu donanımsal arıza olması. :)

Özür dilerim eklemeyi unutmuşum. Evet AMD sürücüsü güncel. Dün DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum son sürümünü. BIOS güncel geçtiğimiz hafta güncellemiştim. Chipseti de sizin sayenizde güncellemiş oldum. Dota oynadım. :kararsız:
Buyrun dump:
072015-94906-01

Asus araçlarını kaldırdım. OC yok. LG araçları yok programlar arasında. Via ses sürücüsünü şu anda indiriyorum. Power iso vardı kaldırdım. Steelseries programını kaldırdım.

Ek olarak Via ses sürücünü kurarken hata penceresinde via audio cihazı tespit edilemedi gibisinden bir uyarı geldi. Kurulumu tamamladı ve bilgisayarı yeniden başlattım. Şuan ise programın kısayoluna tıklamama rağmen açılmıyor. Sanırım nedeni yazılımın sitesinde windows 8 için vardı ancak 8.1 için yoktu. Ben de 8 olanı kurdum. En iyisi kaldırayım.

Ek olarak Via ses sürücünü kurarken hata penceresinde via audio cihazı tespit edilemedi gibisinden bir uyarı geldi. Kurulumu tamamladı ve bilgisayarı yeniden başlattım. Şuan ise programın kısayoluna tıklamama rağmen açılmıyor. Sanırım nedeni yazılımın sitesinde windows 8 için vardı ancak 8.1 için yoktu. Ben de 8 olanı kurdum. En iyisi kaldırayım.
Doğru sürücü kurmamış veya eski sürücü var olduğundan hata almış olabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı