T.C kimlik no ile ne yapılır?

Merhaba arkadaşlar, bu akşam sınıftan kavgalı olduğum birisi T.C. Kimlik numaramı sınıf grubuna yazdı. Açıkçası bunu nasıl yaptığını merak ediyorum, merak etmekten çok T.C. Kimlik numaram ile ne yapabilir? Polisi aramalı mıyım?
Başıma herhangi bir sorun gelir mi?

Hocam artık e okulunuza bile giremez ama şikayetçi olun ailesinden dayak yesin.

Hocam artık e okulunuza bile giremez ama şikayetçi olun ailesinden dayak yesin.

En fazla bomba ihbarı verirler ama yanlış ihbar olursa polisler arka tarafından kan alır kimin yaptıgını rahat anlarlar.

Merhaba arkadaşlar, bu akşam sınıftan kavgalı olduğum birisi T.C. Kimlik numaramı sınıf grubuna yazdı. Açıkçası bunu nasıl yaptığını merak ediyorum, merak etmekten çok T.C. Kimlik numaram ile ne yapabilir? Polisi aramalı mıyım?

Hocam şikayet edebilirsiniz yapabildikleri çok kısıtlı sadece ihbar veya yemek söyler o kadar

Neden e-Okul açığı kapandı mı?

Muhtemelen kapandı çünkü sevgili devletimiz bilgilerimizi çaldırdıgını söyleyip suçu yemek sepetine attılar sonra hacklendigini söylediler nasıl oluyorsa sürekli güncelliyorlar çogu yerler T.C. kimlik ile girişi devre dışı bıraktı.

Kendi kuyusunu kazmaktan başka bir şey yapamaz. ^_^ Okul idaresi dersini verir diye.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran görüntüsünde numara görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı