Telefon numarasını bilen kişi ne yapabilir?

Kızıp kızmamasının bir önemi yok. Bir sorunun var ve ailene danışıyorsun bundan doğal ne olabilir ki. İstersen ilk bir amcan ile konuş beraber ailene anlatın durumu.

Tamam Dexter abi sağ ol daha çok tehdit ederse söyliyeceğim istediği itemi verdim beni affettiğini söyledi ama hadi bakalım.

Pek bir şey yapabileceğini zannetmiyorum. İçiniz rahat olabilir. Tehditler fazla ilerlerse hukuki işlem başlatın. Bir daha da tanımadığınız bir kimse ile telefon numaranızı veya kişisel herhangi bir bilginizi paylaşmamanızı tavsiye ederim. Durumu ailenizle paylaşmaktan da korkmayın derim, fakat bu tamamıyla size kalmış.

Ya dostum sen bir de gidip üstüne itemmi verdin. Amacı senden bir şeyler koparmak engelle geç. Arkadaş edinmek istiyorsanda CS topluluk sunucularında awp_lego Türk sunucuları gir oradan arkadaş edinirsin. İsterse T.C. Numaran olsun bir şey yapamaz durduk yere. Sen verdikçe ilerleyen zamanlarda aynısını yapacak çok sinirlendim sana.

Tamam abi kusura bakma.

Ya dostum sen bir de gidip üstüne itemmi verdin. Amacı senden bir şeyler koparmak engelle geç. Arkadaş edinmek istiyorsanda CS topluluk sunucularında awp_lego Türk sunucuları gir oradan arkadaş edinirsin. İsterse T.C. Numaran olsun bir şey yapamaz durduk yere. Sen verdikçe ilerleyen zamanlarda aynısını yapacak çok sinirlendim sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı