T.C. Simülasyonunda herkese başarılar dilerim

Merhaba abiler, ablalar ve kardeşler. Çok uzatmayacağım. Malum T.C. Şartlarında yaşamak gittikçe zorlaştı ve artık kaldıramıyorum bu şartları. Üniversiteden grafik tasarım bölümünden 3,51 ortalama ile mezun oldum ve 2 yıldır işsizim. Genel ihtiyaçlarımı karşılayabilmek adına sürekli olarak kredi kartlarını kullanmak durumunda kaldım. Tek başıma yaşıyorum ve artık son raddeye geldim. Sanırım artık tek çıkış yolu var oda yurt dışına iltica etmek eğer başarabilirsem konu üzerinden paylaşırım geride kalanlara Allah kolaylık versin diyor herkese iyi forumlar diliyorum. Kendinize iyi bakın arkadaşlar.

Abi hileli Save dosyası var mı? Olmadı Cheat Engine'den yılı 2050 yaparım.

Artık o koyun diye hitap ettiğimiz kesim de çok yavaşta olsa akıllanıyor. Geçenlerde haberlerde gördüm, Konya halkı bile Akp'ye isyan ediyorsa kesin kaybederler.

2018 seçimlerinde (3 bindi sanırım) azıcık fark yemişken seçimi tekrarlatıp 800 bin civarı fark yediler. Onlarda her şeyin farkında.

Yok hocam farkında falan değiller nedense hepsi çok kararsızım ya bilmiyorum ne yapsam diyor seçim sabahı yine kalkıp memleketi kaldığı bölümden devam ettirmek için oy kullanmaya gideceklermiş gibi bir his var içimde umarım ben yanılırım bu sefer yanlış düşündüğümü fazlasıyla görmek istiyorum umarım dediğiniz gibi farkına varmaya başlamışlardır.

Haziran 2023, son bölüm. Neyin ne olacağını göreceğiz dostlarım.
Umarım yeni güncelleme gelmez de böyle olur.
Yok hocam farkında falan değiller nedense hepsi çok kararsızım ya bilmiyorum ne yapsam diyor seçim sabahı yine kalkıp memleketi kaldığı bölümden devam ettirmek için oy kullanmaya gideceklermiş gibi bir his var içimde umarım ben yanılırım bu sefer yanlış düşündüğümü fazlasıyla görmek istiyorum umarım dediğiniz gibi farkına varmaya başlamışlardır.
Ben Akpli insanlarda şunu gördüm zaten gelişen teknoloji ve mimari sayesinde olanları Akp sayesinde oldu gibi düşünüyorlar çoğunlukla. Sanki bütün yenilikler onlar sayesinde oldu onlar iktidar olmasa 90larda kalacaktık.

Umarım yeni güncelleme gelmez de böyle olur.

Ben akpli insanlarda şunu gördüm zaten gelişen teknoloji ve mimari sayesinde olanları akp sayesinde oldu gibi düşünüyorlar çoğunlukla. Sanki bütün yenilikler onlar sayesinde oldu onlar iktidar olmasa 90'larda kalacaktık.

Kesinlikle doğru ben de aynı şeyleri gözlemliyorum örneğin teknoloji devrinde yaşamamıza rağmen ve dünyanın sahip olduğu teknolojinin aslında gerisinde olmamıza rağmen sokaktaki dayılar telefonunu çıkar kaç bin lira hele bakayım diye saçma sapan bir soru sorabiliyorlar dünyada şu an bunun bir gereklilik olduğunu Türkiye'nin teknolojik altyapısının Avrupa'dan ve Amerika'dan geri olmasını yazık ki anlatamıyoruz işte hocam bilmiyorum ne olacak memleketin hali üzülüyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı