T-Rex Miner rejected share hatası

fearuq

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2018
Mesajlar
17
Merhaba arkadaşlar sistemim fotoğrafta göründüğü gibi. 3060'lar da hep rejected sorunu oluyor: S 1'si MSI 3060 Trio biri si MSI 3060 gamingz 2 fan overclock ayarlarını da attım onları da son güç yapmıyorum ama yine de sorun hep 3060'lardan çıkıyor. R: 20% ye kadar çıkabiliyor ve paylaşılan sayısı daha küçük karta göre geride kalıyor. Sebep ne olabilir acaba?

Ekran Alıntısı.JPG

nasıl bir forum arkadaş burası kimsenin bir fikri yok mu ?
 
Son düzenleme:
Benzer konu olduğu için tekrar konu açmak istemedim. Bu sebeple konuyu hortlatıyorum :) T-Rex miner ile yaklaşık 3 aydır Shiba mining yapıyorum. Mineable üzerinden Shiba mining yaptığımda, reject share hatası almıyorum fakat Binancepoolda ETH mining yapmaya başladıktan bir süre (yaklaşık 30 dakika - 1 saat) sonra R:% değeri artmaya başlıyor. Sorun neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

MSI After Burner ayarlarımın ekran görüntülerini de ekledim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

Dosya Ekleri

  • Eth mining.PNG
    Eth mining.PNG
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
  • msi-1.PNG
    msi-1.PNG
    190,7 KB · Görüntüleme: 46
  • msi-2.PNG
    msi-2.PNG
    35 KB · Görüntüleme: 62
@fearuq O kartın OC ayarını düşürmeniz gerek. İkisi de ayı kart olsa dahi silikon şansı tamamen.

@Ky_Serkan Unminable'de kazım yapmak çok mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca R değerinin artmasının bir sebebi de stabil olmayan binance havuzu olabilir. 2miners'da ETH kazarak nano ödemesi alın derim.
 
1080 değişik bir kart valla bilgim var desem yalan olur ben 2060 üzerinden cevapladım ama bir bakayım forumlara. Denk gelirsem konuya yazarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuna bir bakın.
 
Ayni problemi ben de yasiyorum ancak overclock ile dogrudan alakli oldugunu dusunmuyorum. Cunku kartim overclocksuz iken de rastgele rejected share problemi yasatabiliyor. Binance pool da kaziyorum ve bazi insanlar Binance'in bu sekilde gizlice share caldigini iddia ediyor.
 
Ayni problemi ben de yasiyorum ancak overclock ile dogrudan alakli oldugunu dusunmuyorum. Cunku kartim overclocksuz iken de rastgele rejected share problemi yasatabiliyor. Binance pool da kaziyorum ve bazi insanlar Binance'in bu sekilde gizlice share caldigini iddia ediyor.
Recorded shares in the recent 6 hours are displayed in the table above. If you have a significant amount of invalid shares, please check the GPU overclocking settings of your mining rig. If there are many stale shares (more than 5% of all shares), there is an issue with your internet connection. We recommend you to ping the pool with a special stratum-ping tool. When rewards are distributed according to the PPLNS scheme invalid and stale shares are not credited.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı