T300 RS GT alınır mı?

• Konuyu başlatan ubiiyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 387
Sen kullanmadığın için farkları bilmiyorsun işte ben kullanmış biri olarak arada geceyle gündüz kadar fark var diyorum. 2. eli 14K olan ürün almak mı sıfır 14K olan daha yeni teknoloji ürün almak mı?

16400 TL. Shifter 2K desen 18400 TL, T300 + shifter yapsam 15000 TL. Şimdi diyeceksin ki aradaki 3000 TL para mı, evet benim için para maalesef telefonumu satıp alacağım. Bir de dalga geçerek hiç bilmiyor muşum gibi konuşmaz isen sevinirim ben pxn kötüdür vesaire ya da arada fark yoktur vesaire öyle şeyler demedim.

16400 TL. Shifter 2K desen 18400 TL, T300 + shifter yapsam 15000 TL. Şimdi diyeceksin ki aradaki 3000 TL para mı, evet benim için para maalesef telefonumu satıp alacağım.
Attığım ilanı görmüyor musun? Sıfır garantili satıyor orası da. 14 bin TL! Üsküdar'da dükkanı olan konsol ürünleri satan bir yer. 2. elden daha güvenilir bir yer en azından

16400 TL. Shifter 2K desen 18400 TL, T300 + shifter yapsam 15000 TL. Şimdi diyeceksin ki aradaki 3000 TL para mı, evet benim için para maalesef telefonumu satıp alacağım. Bir de dalga geçerek hiç bilmiyor muşum gibi konuşmaz isen sevinirim ben pxn kötüdür vesaire ya da arada fark yoktur vesaire öyle şeyler demedim.
Ben de diyorum ki arada fiyat farkı yokken iyisini al canım kardeşim. Sana kötülük etmiyorum. Satıcılarla firmalarla bir bağım yok merak etme :D

Ben baktığımda V10 düz harici yoktu 2. elde, iyi bakalım.
Canım kardeşim sıfır bu sıfır halen 2. el diyorsun :D attığım ilandaki sıfır garantili!

Ben de diyorum ki arada fiyat farkı yokken iyisini al canım kardeşim. Sana kötülük etmiyorum. Satıcılarla firmalarla bir bağım yok merak etme :D

Ben baktığımda yoktu dediğim gibi, zaten gidip düz modelin videolarını izlemişim fark etmeden neyse bakacağım.

Canım kardeşim sıfır bu sıfır halen 2. el diyorsun :D attığım ilandaki sıfır garantili!

Reis sen beni anlamıyon mu, 2. el dediğim sitede hani sarı sitede yoktu ucuza bulamadım hani ondan bahsediyorum. ürüne 2. el mi diyorum.

Bu arkadaş niye satıyor?
Nakite ihtiyacı varmış.

Şu alttaki konuya bak. Direksiyonu ilk alıp deneyen bu arkadaşımızdı. Son sayfalara doğru satma nedenini de yazmıştı. Yine son sayfalarda benim önerimle alıp memnun olan bir arkadaşımız var onun da mesajı var.

4. ve 5. sayfalarda @SocialRtx arkadaşımızın yorumu var.

Nakite ihtiyacı varmış.

Şu alttaki konuya bak. Direksiyonu ilk alıp deneyen bu arkadaşımızdı. Son sayfalara doğru satma nedenini de yazmıştı. Yine son sayfalarda benim önerimle alıp memnun olan bir arkadaşımız var onun da mesajı var.

4. ve 5. sayfalarda @SocialRtx arkadaşımızın yorumu var.

Hocam ben sana güveniyorum, bence de dediğin direksiyonu alsın. Sen kullanmışsın ki biliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı