T5 21.4 ekran takılması

Murderer

Hectopat
Daha fazla  
1/2 günlük T5 v21.4 PC ilk alındığında BIOS güncellemesinden dolayı dGPU seçildiğinde ekran kapanıyordu siyah ekran veriyordu. BIOS güncellendi düzeldi. Dün görseldeki gibi ekranda problem oluştu. CS'de de arada takılmalar oluyor. Genel takılmalar da oluyor ufak ufak. İade edip MSI'ya da Legion almayı düşünüyorum. Fikrinizi alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1521DF5F-7580-4850-829D-AB0D95E395DA.jpeg
    1521DF5F-7580-4850-829D-AB0D95E395DA.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 57
1/2 günlük T5 v21.4 PC ilk alındığında BIOS güncellemesinden dolayı dGPU seçildiğinde ekran kapanıyordu siyah ekran veriyordu. BIOS güncellendi düzeldi. Dün görseldeki gibi ekranda problem oluştu. CS'de de arada takılmalar oluyor. Genel takılmalar da oluyor ufak ufak. İade edip MSI'ya da Legion almayı düşünüyorum. Fikrinizi alabilir miyim?

Ekran kartı driver'ı kaldırıp kurdunuz mu?

Ben olsam iade ederim, her zaman diyorum Tulpar serisi Abra serisinin büyütülmüş hali diye ama herkes kızgın atıyor. 😄 Msi ya da Legion üzmez.

Ben olsam iade ederim, her zaman diyorum Tulpar serisi Abra serisinin büyütülmüş hali diye ama herkes kızgın atıyor. 😄 Msi ya da Legion üzmez.
Türk markalardan düzgün bilgisayar çıkmıyor hocam vallahi ya.
Casper aldık, kasa gitti. Adam Monster almış, ekranında sorun çıktı.
MSI 3060 Max-Q. Monster Max-P idi. Farkını çok görür müyüm?
Hocam bir fark olacağını sanmıyorum. O "Max-Performance" pazarlama için olabilir.

MSI 3060 Max-Q. Monster Max-P idi. Farkını çok görür müyüm?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz fark olacaktır ama yine de tercih edilebilir.
O "Max-Performance" pazarlama için olabilir.
Max-p yazanlar daha fazla güç çekiyor ve daha kuvvetli max-q lara göre. 5-20 fps arası oyundan oyuna göre değişecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz fark olacaktır ama yine de tercih edilebilir.

Max-p yazanlar daha fazla güç çekiyor ve daha kuvvetli max-q lara göre. 5-20 fps arası oyundan oyuna göre değişecektir.

Evet hocam fark ettim, yanlış bilgi verdim.
Ancak yinede çok fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı