T50 Almaya Karar Verdim, Düşünceleriniz?

T50'den memnun musunuz?

• Evet.

Oy: 4 26,7%
  • Hayır.

Oy: 4 26,7%
  • F/P

Oy: 7 46,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15

Mirbey

Megapat
Makaleler
14
Yer
Van
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Lise
Merhaba arkadaşlar
Turkcell'den T50 almaya karar verdim, daha önce Nexus 5 alınır mı? Olmazsa Alternatifler? | Technopat Sosyal konusunu açmıştım fakat hem tabletim olduğundan hem de kartların doluluğundan dolayı ve yakında sistem toplamayı düşündüğüm için daha orta seviye bir telefon almaya karar verdim.
Moto G'ye baktım ekranı küçük ve tasarımı hoş değil. GM zaten çöp. T50 Snapdragon 400, 5" HD ekranı ve 1 RAM yetiyor bana. Tasarımı ve inceliği çok hoşuma gidiyor. Ama önemli olan taksit konusu, eğer T50 ye yakın bir fiyat olursa 5c veya Nexus 5 almayı da düşünürüm. T50 için Turkcell'e T50+500 dk. için ayda 66 tl ödeyeceğim (66x24=1584), sadece T50 alamıyorum.
Ayrıca Zenfon 5, veya 6 yı taksitle alabilir miyim?
Tek kafamı kurcalayan konu güncelleme. Sizin düşünceleriniz nedir? T50 kullanıcılarının düşünceleri nelerdir?

Son düzenleme:
t50+500 dakika o fiyata pahalı. Tek alma imkanınız neden yok aile falan mı izin vermiyor?

Evet, telefon 33, tarife 33 tl pahalı. Ailemin izin vermemesinden değil babamın hattı Turkcell Note 2 almıştı, 1 sene sonra çalınınca tekrar aldı ve 2 telefondan fazla alınamıyormuş. Benim de, anneminde hattı Avea. Yeni hat alıncada sigorta ile beklemeden tarife ile alınıyor ondan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı