T6 Ultra, R5 3600 montaj

Kamurannn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar T6 Ultra bugün elime ulaştı. İşlemcinin üzerindeki stok fan macununu temizledim. Kartvizit ve kuru peçete yardımı ile. Bunun montajını nasıl yapacağım? Aranızda yapmış olanlar var mı? Yardımcı olabilecek olan birisi çıkar inşallah.
Bir de işlemci üzerine herhangi ıslak mendil ile silmem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle anakartını işlemciyi çıkarmadan çıkartıyorsun. İşlemci üzerinde bulunan macunu güzelce ve işlemciye zarar vermeden çıkartıyorsun. Ardından aldığın işlemci soğutucusunun içinden çıkan kullanım kılavuzun da bulunan montaj yönlendirmelerine göre soğutucuyu montajlıyorsun. Ben kendim macun değiştirdiğim zaman ilk önce peçete ile siliyorum. Eğer kalan macun yapışmış ise ıslak mendilin suyunu sıkarak biraz nemli bir yapıya getiriyorum. Yan taraflarını ellemeden sadece üst kısmı siliyorum. Bence fark etmez hangi ıslak mendilin olduğu. Sadece ıslak olmamasına dikkat et.

Arkadaşlar T6 Ultra bugün elime ulaştı. İşlemcinin üzerindeki stok fan macununu temizledim. Kartvizit ve kuru peçete yardımı ile. Bunun montajını nasıl yapacağım? Aranızda yapmış olanlar var mı? Yardımcı olabilecek olan birisi çıkar inşallah.
Bir de işlemci üzerine herhangi ıslak mendil ile silmem gerekir mi?
Montajını yaptın mı? Bu arada ıslak mendil kimyası gereği kalıntı bırakır tavsiye etmem. Çevresi ıslanırsa zamanla oksitlenme bile olabilir. Eski bir bez veya tshirt ile silebilirsin.

Kusura bakmayın montajı nasıl yaptınız acaba? Bende aldım fakat bir türlü mandalları işlemcinin aparatlarına yerleştiremedim.
İlk önce kasanın üst tarafına yakın olan yere geçirin daha sonra aşağısını. Biraz güç uygulamak gerekiyor. Kırılacak falan takmayın bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı