TAA-BACKGROUND vs VTN.SİST.31/139935

mustafaozz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizce hangi bilgisayarı alıp hangi özellikleri değiştirmeliyim?
Valorant ve PUBG oynamak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bilgisayarım olacak.

1. sistem.

2. sistem.

1. sistem performans açısından daha iyi olsa da kasa ve PSU olarak aşırı dandik. Thermaltake ile değiştirmek lazım. O zaman da 17K tutuyor. Arada 4K fark var.

Valorant ve PUBG için 2. sistem fazla fazla yeter.
2. sistemde değiştirmem gereken yerler nelerdir? PSU stok tükenmiş. Onun dışında kasa ram ssd değiştirmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar, sizce hangi bilgisayarı alıp hangi özellikleri değiştirmeliyim?
Valorant ve PUBG oynamak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim ilk bilgisayarım olacak.

1. sistem.

2. sistem.
Tam bütçeyi söylemen gerek.
Bütçeye neler dahil olacak?

Bütçem 13-14 bin.

6700 sistem 16000 olmuş çoktan. Onu alabilirsen al ancak en yakın zamanda anakart ve işlemci değiş, onu alacaksan özelleştirme kısmından şimdilik SSD'yi Adata Legend 750 yap. Anakart ve işlemci değişeceğin zaman Intel'de kalacaksan anakartı 4 RAM soketli H670 ya da Z490 yap işlemciyide 12400F ya da 11600K yapabilirsin. Dikkat et Intel'de soket kısmı çok sakat çok detaylı incelemen gerek.

PSU stoku birkaç kez tükendi ama şu an var. NZXT vardı, onu FSP ile değiştirdiler. Fiyat aynı. Değiştirmeniz gereken bir şey yok, öylece alabilirsiniz. RAM'i 120 TL farkla 3600MHz olanı seçebilirsiniz.
Caner abi siz değiştirmen gereken bir şey yok diyorsanız bu şekilde alıyorum. PSU konusunda biraz şüphem vardı sadece onu da değiştirmiyorum o zaman. PSU için 292 tl fark ile bir tane daha var o daha iyi olur derseniz onu alayım.

@mustafaozz PSU konusunda niçin şüpheniz var? FSP oldukça kaliteli ve piyasada uzun yıllardan beri PSU üreten deneyimli ve güvenilir firmalardan birisi. Değiştirmenize gerek yok, bu şekilde kalabilir. Gayet iyi sistem. Hatta bu sabah ben de aldım aynı PC'yi, ben alırken NZXT PSU vardı, stok kalmadığından değiştirdiler.

RAM'i 3600MHz yapabilirsin, biraz daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı