TAA-BACKGROUND vs VTN.SİST.31/139935

@mustafaozz PSU konusunda niçin şüpheniz var? FSP oldukça kaliteli ve piyasada uzun yıllardan beri PSU üreten deneyimli ve güvenilir firmalardan birisi. Değiştirmenize gerek yok, bu şekilde kalabilir. Gayet iyi sistem. Hatta bu sabah ben de aldım aynı PC'yi, ben alırken NZXT PSU vardı, stok kalmadığından değiştirdiler.

RAM'i 3600MHz yapabilirsin, biraz daha iyi olur.
Abi fanlı psu daha iyi olur mu 292 tl pahalı? bir de işlemci için soğutucu almam gerekiyor mu? Gerekiyorsa kule tipi öneriniz var mıdır?

@mustafaozz PSU konusunda niçin şüpheniz var? FSP oldukça kaliteli ve piyasada uzun yıllardan beri PSU üreten deneyimli ve güvenilir firmalardan birisi. Değiştirmenize gerek yok, bu şekilde kalabilir. Gayet iyi sistem. Hatta bu sabah ben de aldım aynı PC'yi, ben alırken NZXT PSU vardı, stok kalmadığından değiştirdiler.

RAM'i 3600MHz yapabilirsin, biraz daha iyi olur.
PSU için herkes yorum yapmış abi iyi veya kötü o yüzden tekrar sormak istedim ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim.

Fanlı PSU derken? Fansız PSU yok zaten. R5 5500 için stok soğutucu yeterli, ileride eklersiniz acelesi yok.

PSU da son derece güvenilir, aklınızda soru işareti kalmasın o konuda. @mustafaozz
Abi çok teşekkür ederim sistemi alıyorum

Fanlı PSU derken? Fansız PSU yok zaten. R5 5500 için stok soğutucu yeterli, ileride eklersiniz acelesi yok.

PSU da son derece güvenilir, aklınızda soru işareti kalmasın o konuda. @mustafaozz
FSP Hydro K PRO 500W 80+ Bronze 120mm Fanlı ATX PSU
Şu psu dan bahsettim abi

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Dostum geç kalma, stok bitiyor sürekli. 292 TL farkla diğerini ekle al, olmazsa. Stok gelir belki ama.
O psu nun farkını bilmiyorum abi o yüzden sorduk ATX yazınca ne farkı var diye

MLD çok iyi değil, Kingston NV2 daha iyi olabilir.
Caner abi psu tekrar değişti aynı PSU nun ATX olanı kaldı bunu alayım mı farkını bilmiyorum
Dostum geç kalma, stok bitiyor sürekli. 292 TL farkla diğerini ekle al, olmazsa. Stok gelir belki ama.
O yüzden sordum*

Technopat Haberler

Geri
Yukarı