Taahhüt dolmadan internet iptal ettirebilir miyiz?

Tam olarak öyle değil, diyelim ki şirket taahütsüz 120tlye satıyor interneti, ve sen taahüt var diye 70tl ödüyorsun, yani ay başına 50Tllik indirim masrafı çıkıyor.
Evet karışık bir konu. En iyi cevabı M.H verecektir.
Benim aklıma bir fikir geliyor ama olur mu bilmiyorum. Diyelim ki interneti nakil ettirmek istiyorum, gideceğim yerde altyapı yok. Cayma bedeli ödemeden taahhüt bozdurabilir'miyiz?
 
Aldığın indirimlerin toplamı yada kalan fauraların toplamı. Hangisi az ise onu ödüyorsun sanırım.örneğin 150tllik paketi 12 ay taahütle 100tlye aldın. İlk ay iptal ettirirsen 50tl oluyor cayma bedeli. ama 9 ay kullandın 3 ay kaldı. o zaman 3x100 = 300. indirim tutarı 9x50 = 450. sen 300tl ödüyorsun çünkü kalan faturaların değeri daha az. Buna belki kurulum ücreti falan da eklenebilir. Tam değer almak için firmayı arayıp sorman gerekli.
 
Sağlanan indirim diye birşey yok aslında size taahhüt okuyorlar imzalatıyorlar kabul etmiş oluyorsunuz, oluyoruz kısacası . O bedeli ödemeden geçiş yada sonlandırma yapamazsın .
Deneyebileceğin bir yol var lakin ne kadar olur bilemem , adres değişikliği beyan edeceksin internet sağlayamayacakları bir adresi gösterip taahhüt kapatmayın dene .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı