Taahhüt Sonrası ISS Değişimi

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
22 Nisan'da SuperOnline ile olan taahhüdüm bitecek ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum fakat boşta port olmadığı için aboneliğimi iptal ettirmeden geçiş yapmam gerek. 22 Nisan'da taahhüt bittikten sonra aboneliğim devam edecek sanırım ve yeni taahhüt imzalamadığım sürece farklı fiyatlandırma yapılacak. Taahhüt bittikten sonra NetSpeed'e geçiş yaparsam her hangi bir problem çıkarırlar mı? Konuyla alakalı net bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Bunu buraya sorman mantıksız bizzat çağrı merkezlerini ara sor burada çoğu kişi farklı yazılar yazacak iyice kafan karışır çağrı merkezi sana en doğru bilgiyi vermek zorundadır.
Onlara kalsa konuyla alakalı net bir bilgileri yok. Ancak taahhüt yenilersem aynı port üzerinden hizmet alabilirim.

Onlara kalsa konuyla alakalı net bir bilgileri yok. Ancak taahhüt yenilersem aynı port üzerinden hizmet alabilirim.

Kardeşim öyle bir dünya yok kendini düzgün ifade edeceksin ne istediğini onlara söyleyeceksin onlar kalktıp da bizim hiç birşey den haberimiz yok bilgi veremeyiz diye saçma bir cevap veremezler. Ön yargılı olmayın deneyin.

Kardeşim öyle bir dünya yok kendini düzgün ifade edeceksin ne istediğini onlara söyleyeceksin onlar kalktıp da bizim hiç birşey den haberimiz yok bilgi veremeyiz diye saçma bir cevap veremezler. Ön yargılı olmayın deneyin.
Ben onlarla nasıl konuşmam gerekiyorsa o şekilde konuştum zaten.. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için sürekli başka müşteri temsilcilerine aktarıp durdular. Normal şartlarda sorun çıkmaması gerektiğini ben de biliyorum fakat SuperOnline'a güvenemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı