Taahhütlü niye istiyorsunuz anlamıyorum, sözleşmeniz bitmediği halde çıkarsanız çok fazla erken çıkış bedeli alacaklardır.Merhaba, 6 senedir TurkNet kullanıyordum fakat taahhüt olmadığı için zamlardan etkileniyorum. 70 down, 15 up alıyorum. Taahhütlü hangi servis sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
fiyat zammından etkilenmek istemiyorum.Taahhütlü niye istiyorsunuz anlamıyorum, sözleşmeniz bitmediği halde çıkarsanız çok fazla erken çıkış bedeli alacaklardır.
Altyapısı mevcutsa Turkcell olabilir. Turk Telekom ile çok problem yaşadım ben.fiyat zammından etkilenmek istemiyorum.
Altyapısı mevcutsa Turkcell olabilir. Türk Telekom ile çok problem yaşadım ben.
Kısa süreliğine Turkcell kullanmıştım, hiç de fena değil cidden. Beklentileri karşılar.Bilginiz varsa sormak istiyorum yarın kablo internet evime bağlanacak iyi diye duydum sizce nasıldır? Turkcell 35 Mbps.
Kısa süreliğine Turkcell kullanmıştım, hiç de fena değil cidden. Beklentileri karşılar.
Türk Telekom kullanıyordum, 1 hafta boyunca internetim yoktu. Arıyoruz açıyorlar, yaptık diyip kapatıyorlar yine olmuyordu. İnternet hızını düşürdüler, yine olmadı.Umarım iyidir. Türk Telekom için de HiperNet altyapı vardı. Turkcell tercih ettim daha iyi galiba.
Türk Telekom kullanıyordum, 1 hafta boyunca internetim yoktu. Arıyoruz açıyorlar, yaptık deyip kapatıyorlar yine olmuyordu. İnternet hızını düşürdüler, yine olmadı.
Altyapıyla ilgili bir sorun da değil, şu an TurkNet kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.