Taahhütlü ucuz ISS önerisi

Sevenarmy0

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
276
Çözümler
2
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi.
Taahhütlüler pahalı diye taahhütlü almak istemedim ama taahhütsüzler de habersiz zamlanıp duruyor 200 lira olmuş zaten taahhütlüler, 200-250-300 arası. O yüzden daha fazla zam yemeden taahhütlüye geçiş yapacağım önerinizi alabilir miyim modem bize ait kullandığımız 35 Mbps VDSL internet taahhüt 12 24 fark etmez ucuz olduğu sürece ama ucuz dedik diye de dandik önermeyin. 1-2 yıl sorunlarla uğraşıp burnumuzdan gelmesin çünkü internet firmasını evde ben seçiyorum sorumluluk bende, internette sıkıntı çıkınca suçlusu ben oluyorum. Güzel önerilerinizi bekliyorum dostlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğunuz bölgede muhtemelen Türk Telekom altyapısı vardır müşteri hizmetlerini arayarak size uygun paket tekliflerini dinleyebilirsin. Onun haricinde Kablonet, Vodafone, SuperOnline gibi alternatifler mevcut.

Not: Netspeed taahhütlü paketi malesef yok.
 
Bulunduğunuz bölgede muhtemelen Türk Telekom altyapısı vardır müşteri hizmetlerini arayarak size uygun paket tekliflerini dinleyebilirsin. Onun haricinde Kablonet, Vodafone, Superonline gibi alternatifler mevcut.

Not: Netspeed taahhütlü paketi maalesef yok.

8-9 yıl Türk Telekom müşterisiydik verdiği tarifelerin hiçbiri düzgün değil çıkıp taahhütsüz geçtik zaten. Diğerlerine parayı veririm daha iyi.
 
Taahhütlü Kablonet, Vodafone net, D smart, Digitürk, Superonline ve Türk Telekom düşünebilirsin. Superonline ve Türk Telekom kullandım. İkisi de bulunduğum bölgede gerçekten çok iyiydi. Bu yüzden 12 aylık taahhüt istiyorsan Superonline, 24 aylık taahhüt istiyorsan Türk Telekom kullanmanı öneririm. Eğer üniversite öğrencisiysen Türk Telekom'da üniversitelilere özel 12 aylık 50 mbps 234 lira bunu düşünebilirsin. Diğerlerini de kullanmadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla D smart ve Vodafone net ping ve hizmet konusunda çok kötü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı