Taahhütsüz internet nedir?

517133

Decapat
Katılım
23 Ocak 2022
Mesajlar
90
Merhaba ev internetimizin taahautu bitmis bende tam bilmiyorum o yuzde sormak istedim. Taahhüt bitince tam olarak ne oluyor? Ornegin istedikleri gibi zam falan yapabiliyorlar mi? Taahhütsuz kullansam ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tahhüüt bitince yenilemezseniz eğer indirimsiz paket fiyatından ücretlendirilirsiniz. Atıyorum 400 liralık paket taahhüt yaptığınız sürece boyunca size 120 liraya satılıyor. Sözleşmeniz bitince paket fiyatı 400 liraysa indirimsiz yararlanırsınız.
 
Anlaşmanız bitince yeni fiyat üzerinden tekrar anlaşma yaparsınız ve yıllık anlaşmalar her zaman kullanıcı için fiyat açısından iyidir. Zam geldiğinde etkilenmezsiniz. Anlaşma yapmazsanız her ay farklı fatura ile karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Yakın zamanda taşınma planınız yoksa anlaşma yapmanız daha iyi olur.
 
Taahhüt süresince size indirimli olarak sundukları hizmeti taahhüt bittikten sonra daha yüksek bir fiyatla sunacaklardır.

Öte yandan taahhüt istemeyen, daha ucuz, daha hızlı ve stabil hizmet sunan internet sağlayıcılarına yönelme vaktinizin geldiğinin de göstergesidir. (Bu cümle şahsi fikrimi ihtiva eder)
 
taahhüt süresince size indirimli olarak sundukları hizmeti taahhüt bittikten sonra daha yüksek bir fiyatla sunacaklardır.

Öte yandan taahhüt istemeyen, daha ucuz, daha hızlı ve stabil hizmet sunan internet sağlayıcılarına yönelme vaktinizin geldiğinin de göstergesidir. (bu cümle şahsi fikrimi ihtiva eder)

Taahhüt istemeyen derken? Birkaç paket önerebilirmisniz.
 
Taahhüt istemeyen derken? Birkaç paket önerebilirmisniz.
Mesela ben Türknet kullanıcısıyım. Benden herhangi bir taahhüt alınmadığı için istediğim an herhangi bir sebep bildirmeksizin internet hizmet sağlayıcısı ile olan sözleşmemi feshedebilirim. Türknet dışında bir çok firma bu şekilde hizmet vermekte ancak net olarak ''şu firmadır'' şeklinde bir bilgi veremeyeceğim. Araştırmanızı öneririm. Bununla ilgili forumda da bir çok konu mevcut.​
 
mesela ben TurkNet kullanıcısıyım. Benden herhangi bir taahhüt alınmadığı için istediğim an herhangi bir sebep bildirmeksizin internet hizmet sağlayıcısı ile olan sözleşmemi feshedebilirim. TurkNet dışında birçok firma bu şekilde hizmet vermekte ancak net olarak "şu firmadır" şeklinde bir bilgi veremeyeceğim. Araştırmanızı öneririm. Bununla ilgili forumda da birçok konu mevcut.​

Benim merak ettigim konu şu eger bende atiyorum TurkNet'in taahhutsuz paketini alirsam ornegin 200TL'ye aylik istedikleri gibi zam yapabilirler mi?
 
Benim merak ettigim konu şu eger bende atiyorum TurkNet'in taahhutsuz paketini alirsam ornegin 200TL'ye aylik istedikleri gibi zam yapabilirler mi?
Tabi ki de her sağlayıcının kendine has bir ücret politikası var ancak geneli Türk Telekomdan ucuz oluyor. Misal ben şu an Türknet'in 100mbps paketine aylık 139 TL ödüyorum. Hatta zam da yaptılar sanırım genel ücretlere ancak beni muaf tuttular ilk senem dolmadığı için.​
 

Geri
Yukarı